Plašā konditoreja īpaši atsvaidzina sen iecienītas un arī pavisam jaunas garšas, ietverot tās dažādos izstrādājumos. Konditorejas izstrādājumi veidoti no pašām labākajām sastāvdaļām, tāpēc Jūs varat nogaršot gardas uzkodas, interesantus cepumus, saldos un protams arī sāļos klinģerus un daudz ko citu.

Konditorejas Rīgā piedāvā ļoti apjomīgu izvēli, tādēļ katrs atradīs kaut ko sev, pietam šos gardumus var ēst turpat mājīgajā kafejnīcā vai arī ņemt līdzi uz mājām! Dažādu recepšu regulāra izmantošana pilnīgi noteikti atdzīvina ikvienas konditorejas piedāvājumu klāstu, tādēļ neatkārtojamās tortes pēc pasūtījuma katru reizi ir tiešām unikālas un nepārspējamas. Tāpat tiek rīkoti dažāda apjoma banketi, līdz ar to varat izvēlēties visu, ko vien Jūsu sirds šobrīd vēlas, lai gaidāmais pasākums būtu simtprocentīgi izdevies un viesi būtu paēduši!

Neaizmirstamas tortes Jūsu svētkiem

Skaistās tortes uz pasūtījumu spēj piesaistīt tiešām daudzu cilvēku skatienus, jo tās vienmēr izskatās daudz unikālāk, košāk un īpašāk. Katrā gadījumā varat pasūtīt kūku vecmeitu vai vecpuišu ballītei, dzimšanas dienai un arī kāzām, turklāt to var veidot arī vairākos stāvos. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā nemaz nemaksā daudz, bet allaž atstāj tik pozitīvas sajūtas un atmiņas, tāpēc vērts savlaicīgi tās pasūtīt saviem svētkiem. Konditoreja ir īstā vieta, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tāpēc Jūs varat izraudzīties dažādus sāļos vai saldos pildījumus. Individuālie pasūtījumi tiek gatavoti ar lielu atbildību, jo būtiski ielāgot un realizēt visu, ko vēlas klients.

Īpaši pārdomāti izbraukuma banketi

Patiesībā galda klāšana nav nemaz tik vienkāršs uzdevums, jo nemitīgi jādomā par vairākiem sīkumiem, tāpēc droši uzticiet šīs rūpes profesionāļiem! Izbraukuma banketi jāplāno savlaicīgi, jo īsā laika posmā nav nemaz iespējams padomāt par katru niansi, ēdienu variantiem utt. Banketu ēdienkarte arī tiek individuāli pieskaņota, tādēļ varēsiet izvēlēties tikai tos ēdienus, kas pilnībā atbilst plānotajam pasākuma veidam, kā arī norises vietai utt. Ēdienkartē piedāvātās uzkodas banketiem ir elegantas un tajā pat laikā vienkāršas, tādēļ tās ir viegli pielāgot atšķirīgām dzīves situācijām. Skaidrs, ka galdu klāšana izbraukumā norit ļoti operatīvi un profesionāli, tādēļ Jums nebūs ne par ko jāuztraucas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *