Kamīni vienmēr saistās ar mājīguma sajūtu, jo ražotāji domā ne tikai par vēlamā siltuma nodrošināšanu, bet arī estētisko pusi. Kamīnkrāsnis iespējams droši novietot jebkurā vietā, tāpēc Jūs varat izveidot sapņu interjeru. Nemaz neskatoties uz to, ka stūra dīvāni ir visai nelieli un nav novietoti telpas vidū, tie tomēr spēj nodrošināt vajadzīgo siltumatdevi. Tikpat laba izvēle ir īpašie granulu kamīni, bet noteikti jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai jāiegādājas atsevišķi režģi. Somijas speciālistu tehnoloģijas, īpaši piemeklēti apdares materiāli un citas lietas ļaus izbaudīt visas priekšrocības, ko sniedz krāsnis.

Piedāvājumu apskati šeit- http://www.tulikivi.lv/katalogs/

Izvēlieties krāsni savai pirtij

Pirts krāsnis aprīkotas ar ietilpīgu tvertni akmeņiem, pietam tās varēs ērti novietot jebkāda izmēra pirtī. Malkas krāsnis izdala pietiekami daudz siltuma, tāpēc arī atrodoties priekštelpā varēsiet justies ērti. Bet tiem cilvēkiem, kas plāno radīt “melno” pirti, būtu jāizvēlas tāda malkas krāsns, kuras apdarē izmantots ziepjakmens. Patiesībā šīs krāsnis nebūs grūti kopt, bet to ieteicams darīt visai regulāri, lai tā pilnvērtīgi pildītu visas funkcijas. Pirtī izjutīsiet pilnīgu mieru, tāpēc īstās krāsns meklēšana pilnībā atmaksāsies.

Ērtas plītis ēdienu gatavošanai

Lieliskās plītis var ierīkot arī lauku mājās utt., tomēr svarīgākais ir piemeklēt modeli, kas spēj apsildīt visu noteikto platību. Plītis ar cepeškrāsni pilda uzreiz vairākas funkcijas, tāpēc Jūs varēsiet gatavot ēst un uzsildīt māju bez piepūles. Katra plīts izstrādāta visu laiku domājot par ērtībām, turklāt to kvalitāte nelziks vilties. Plītis var savienot ar 2 cukām, tas domāts, lai paralēli varētu kurināt atsevišķo cepeškrāsni un kurtuvi. Šādā plītī gatavoti ēdieni garšo pavisam citādi, tādēļ iepriecināsiet sevi un arī ciemiņus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *