Automašīnas riepas jāpielāgo ne tikai laikapstākļiem, bet arī braukšanas ieradumiem, ikdienā izmantotajiem ceļiem utt. Tieši jaunas riepas nodrošina vairākas privilēģijas, viena no tām ir mazāki izdevumi par degvielu. Lai apmierinātu visu klientu vēlmes, riepu serviss nodrošina arī mazlietotas auto riepas. Svarīgi, ka pat lietotas auto riepas ikdienā nodrošinās komfortu, jo to kvalitāte ir nevainojama. Riepu garāža nepārtraukti papildina savu piedāvājumu klāstu, tādēļ arī Tu vari piemeklēt lētas riepas, ko radījuši pasaulē iecienītākie ražotāji.

Uzzini vairāk- https://www.fredariepas.lv/pakalpojumi/

Ziemas riepu plašais piedāvājums

Piedāvājumā esošās lietotas ziemas riepas noteikti būs atbilstošas visiem nosacījumiem, jo protektora dziļums atbilst likumā noteiktajam. Visas ziemas riepas no citām atšķiras ar smalkajiem protektora iegriezumiem, kas palīdz radīt labāku saķeri, tādēļ riepu noliktava bez šaubām palīdzēs izvēlēties atbilstošas riepas vieglajiem un arī bezceļu auto. Principā auto riepas vajadzētu izvēlēties pēc vairākiem kritērijiem, viens no svarīgākajiem ir tas, kādus ceļus lielākoties izmanto. Ja tomēr nespēj uzreiz ieraudzīt nepieciešamo riepu izmēru, par to nav jāuztraucas, jo tieši riepas Dreiliņi piedāvā pasūtīt arī nestandarta izmēros. Klāstā ir arī dažāda dizaina un izmēra lietie diski, kas izturīgi pret rūsēšanu un garantē vieglāku bremzēšanu. Taču lietoti diski būs daudz lētāki un tikpat labi palīdzēs uzlabot automašīnas tēlu, tāpēc allaž iespējams panākt vēlamo iznākumu neko nepārmaksājot.

Atrodi riepas pirms vasaras

Tieši lietotas vasaras riepas piemērotas tiem, kas tiešām grib ieekonomēt un piemeklēt augstas kvalitātes riepas, jo to protektora dziļums ir vidēji 6-9 mm. Izraugoties atbilstošas vasaras riepas, ierastā braukšana visnotaļ būs klusāka. Šādas riepas Ulbrokā varēsi lietot pat vairākas sezonas, taču stingri jāievēro uzglabāšanas noteikumi. Servisā tiek veikta arī riepu montāža, bet pirms tam tās apstrādā ar īpašu hermētiķi, lai varētu nodrošināt spiediena saglabāšanos arī ļoti mainīgos laikapstākļos. Veicot montāžu tiek novērtēti arī gaisa ventiļi, auto diski u.c. detaļas, jo daudzos gadījumos ir nelieli bojājumi, kurus ievēro tikai eksperti ar pieredzi. Ja tiek veikta riepu maiņa, vajadzīga arī riepu balansēšana, tomēr šī vērtīgā procedūra būtu ieteicama arī tad, ja braucot jūtamas vibrācijas, vadīt auto kļūst sarežģīti utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *