Grāmatveža arods ir bijis un būs aktuāls visos laikos. Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā ir ļoti pieprasīti un grāmatvedības uzņēmumi mēdz sniegt arī dažādus citus pakalpojumus, tajā skaitā, juridiskās konsultācijas un rīko seminārus, kas saistīti ar finansēm un uzņēmējdarbību. Grāmatvedis vai grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu arī tiem, kuri savas finanses ir izvēlējušies kārtot paši, jo nianses par dažādām, ar finansēm, saistītām lietām, mēdz mainīties ļoti bieži, it īpaši gadījumos, kad tiek pacelti vai samazināti nodokļi kādam uzņēmējdarbības veidam vai pat veselai sfērai. Grāmatveža konsultācija noteikti noderēs arī reizēs, kad nepieciešams aprunāties par uzņēmuma reģistrāciju uzņēmumu reģistrā vai gluži pretēji – par tā likvidāciju.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/gramatvedibas-un-finansu-pakalpojumi/

GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI UN JURIDISKĀS MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS.
Dažāda veida finansiāla rakstura pakalpojumi, allaž ir gājuši roku rokā ar juridisko pakalpojumu sniegšanu, jo grāmatvedības jautājumos precīza dokumentu aizpildīšana pats svarīgākais nosacījums, un juridiskas konsultācijas, saistībā ar aktualitātēm un niansēm savā darbības sfērā ir ļoti noderīgas. Ja grāmatvedības uzņēmums strādā kopā ar zinošiem juristiem, tad konsultācijas tiks sniegtas arī darba tiesībās, civiltiesībās, komerctiesībās, kā arī maksātnespējas lietās.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Gadā ir vismaz viens notikums, kad daudziem ir nepieciešama vismaz neliela grāmatvedības eksperta konsultācija un šis notikums ir Gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas laiks, jo ļoti daudzi ir ieinteresēti to aizpildīt precīzi, lai saņemtu no Valsts Kases pārskaitījumu par saviem valstij pārmaksātajiem nodokļiem un atgrieztu daļu maksas par medicīnas pakalpojumiem. Deklarāciju aizpildīšana jau labu laiku ir pieejama interneta vidē, taču tik pat daudzi vēl labprāt tās aizpilda VID nodaļās savā pilsētā. Daļa izvēlas aizpildīšanu nodot grāmatvežu pārziņā, tādēļ savlaicīgi meklē sev piemērotu šāda veida pakalpojuma sniedzēju.

Lieli un pieredzējuši grāmatvedības uzņēmumi piedāvā daudz un dažādus pakalpojumus, turkāt, to klienti var būt ne tikai privātpersonas vai uzņēmumi, bet arī citi grāmatveži, kas piedalās rīkotajos semināros, kur tiek nodota informācija par nozares aktualitātēm, problēmām un risinājumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *