Bez riepām nav iedomājams neviens transportlīdzeklis. Ceļu satiksmes drošībā, riepu tehniskajam stāvoklim ir ļoti liela loma. Auto riepu tehniskajam stāvoklim noteikti ir jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai arī lietotām riepām. Ja vēlaties nopirkt lētākas auto lietotas riepas, tad sākumā nepieciešams apzināties, vai runa ir par jaunām vai arī lietotām auto riepām, jo cenu kategorijas noteikti ir ļoti atšķirīgas. Lai veiksmīgāk saprastu, kāda tipa mašīnas riepas noteikti ir piemērotākās, iesakām konsultēties ar mašīnas riepu servisa darbiniekiem. Meistarīgākos speciālistus atradīsiet sertificētos mašīnas riepu servisos, kuros piedāvās labas kvalitātes konsultācijas kā arī ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu riepu un arī disku stāvokli.

Kas ir auto disku garāža?
Auto riepu servisā iespējams saņemt visāda tipa auto riepu kā arī disku apkopes pakalpojumus. Automašīnas diski ir svarīgs riepu elements mašīnas riepu montāžā un kopējā auto tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda stila diskus – Lietie diski, tērauda diski, kaltie diski. Pārvietojoties pa sliktu ceļa segumu, auto diskus ir ļoti viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz mašīnas riepu servisu, ir vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības gadījumā, tos salabot. Auto riepu servisi papildus auto disku labošanai, piedāvā arī auto riepu balansēšanu kā arī to maiņu.

Vasaras auto riepu sezona Latvijā.
Ziemas mašīnas riepu sezona Latvijā sākas pirmā oktobrī un beidzas pirmā martā. Loģiski, ka šis laika posms var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja lietojat vissezonas riepas, ieteicams pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms katras sezonas sākuma. Cenu starpība starp lietotām vai atjaunotām riepām un pilnīgi jaunu mašīnas riepu komplektu, var būt līdz pat četrdesmit procentiem! Tāda cenu atšķirība noteikti ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Jaunas vai arī jau lietotas auto riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās auto riepu garažās un servisos.

Auto riepu apkope Dreiliņos.
Rīgā atrodas mašīnas riepu serviss, kas piedāvā ērtus risinājumus katram interesentam. Tur nodrošina arī riepu noliktavas servisu, kas ir izdevīgi tiem, kuriem nepieciešams nodot glabāšanā savus nesezonas auto riepu komplektus, taču mājās vai arī garāžā tam nav vietas. Ubrokā kā arī Rīgā var pārliecināties par savu riepu komplekta gatavību sezonai. Mašīnas riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un arī, nepiecišamības situācijā, nobalansēs mašīnas riepas, lai braukšana būtu droša un patīkama gan šoferim, gan pasažieriem un citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *