Kalēji vienmēr ir bijuši un vienmēr būs liela amatniecības jomas daļa, jo viņu pakalpojumi ir svarīgi visos laikos. Pēdējos gados populāri ir kļuvis lietot kalēju servisu specializētu pasūtījumu realizācijā, piemēram, kāpņu un arī margu būvei. Pēc pasūtījuma veidotas lietas, noteikti piešķirs īpašu auru un noteikti palielina īpašuma finansiālo vērtību. Metālapstrādes kompānijas izgatavo pasūtijumus arī rūpnieciskos nolūkos, kā piemēram metāla siju vai konstrukciju izgatavošanai. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams turklāt, izgatavot iespējams gandrīz jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem kā arī beidzot ar metāla karkasiem kā arī sijām un logu restēm.

Ieskaties – https://www.kaleji.lv/produkti/

Dzelzs trepju un arī metāla margu veidošana.

Trepju margas un arī metāla kāpnes ir kļuvušas par vienu no populārākajiem pasūtījumiem. Pēc pasūtījuma veidotas kāpnes kā arī margas ir uzstādītas arī jaunbūvēs un arī daudzdzīvokļu namos. Kā lielisks telpas stila elements var kalpot interesantas metāla trepes kā arī nerūsējoša tērauda margas. Kalēji kopā ar interjera dizaineriem ļoti labprāt izstrādā dažādus piedāvājumus potenciālajiem kā arī esošajiem klientiem. Nevajag aizmirst par trepju margām! Trepju margas ir svarīga trepju komponente ne vien vizuālā noformējuma, bet to drošības ziņā. Metāla margas ir ļoti izturīgas turklāt, drošas, turklāt, cenā ietilpst arī kāpņu un margu montāža kā arī uzstādīšana. Esam atvērti jebkāda stila klientu domu lidojumiem, lai īstenotu plānus un arī piepildītu sapņus!

 

Metāla vārti un žogi dažādiem objektiem.

Vēl viena liela pakalpojumu grupa ir metāla žogi un arī vārti. Savu īpašumu vēlas aizsargāt ik viens no mums turklāt, metāla žogs vai izturīgi metāla vārti ir vislabākais veids kā to īstenot. Aiz mūsu izgatavotajiem metāla žogiem, būsiet pasargāti no nelūgtiem visiem kā arī liekiem skatieniem. Pēdējā laikā aktuāli ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās nereti ir uzstādītas logiem, kas ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme un gājēju plūsma. Arī logu restes ir pilnīgi iespējams radīt visdažādākajos veidos, lai radītu unikālu dizainu komplektā ar augstu funkcionalitāti.

 

Metāla apstrādes  galaprodukti ikvienam interesentam.

Metālapstrādes gala produkti var būt ārkārtīgi daudzpusīgi. Mākslinieki un dizaineri vienmēr izgatavos skici tam, kā pasūtījums varētu izskatīties realitātē, turklāt, iespējams izveidot arī datorā veidotu paraugu tam, kā pasūtījums iekļausies apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *