Pēc veicamajiem uzdevumiem mēdz būt ļoti daudz un dažādu galdu – piemēram, ēdamgaldi, konferenču galdi un žurnālgaldi. Tiem ir diezgan tiešas funkcijas, taču ir pavisam normāli, ka mēdzam šos galdus izmantot arī daudz plašāk – dažreiz galds kļūst par visu lietu uzglabātāju, citreiz tas noder bērniem, spēlējot paslēpes, un citreiz mēs uz galda pat sēžam. Viena mēbele, bet tik daudz opciju, kā mēs to izmantojam!

Atkarībā no funkcijas, galdi atšķiras arī pēc ārējā apveida, izmēra, izmantotajiem materiāliem un krāsām. Liela nozīme ir arī tādiem praktiskiem sīkumiem, kā galda ērta uzkopšana, tā saderība ar krēsliem un citām mēbelēm. Piemēram, koka galdam jāpieskaņo arī koka krēsli, turpretī, iedādājoties konferenču galdu,  derētu noskaidrot, cik personu reāli pie šī galda var sasēsties.

Latviešu uzņēmums, tiecas apvienot pasaules labākā dizaina tendences ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te nopērkamos galdus var atšķirt pēc askētiskā dizaina, kas piešķir gaumi jebkurai telpai, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu ilgmūžību.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/galdi/edamgaldi/

Nenoliedzami, pati galvenā no galda funkcijām ir saistība ar vajadzību ērti paēst. Mūsdienu steidzīgajā laikmetā, kad viss ir iekārtots tā, lai taupītu mūsu laiku, bet laika mums tik un tā nav, kopīga pavakariņošana ļoti bieži ir vienīgā iespēja dienā, kad satikties. Piedāvātie ēdamgaldi ir ražoti no finiera, tāpēc tie ir ļoti viegli, smalki un ergonomiski, tajā pašā laikā tie arī kalpos ilgi un to kopšana nav sarežģīta.

Otra svarīgākā dzīves svēra aiz ēšanas, kur galdam ir liela nozīm, protams, ir darbs. Mūsdienās daudzu cilvēku darba diena paiet pie datora ekrāna, bet nepārdomāti iekārtota darba vieta vai neērts darba galds strādāšanu var padarīt par vistīrākajām mocībām. Tāpēc jāizvēlas tāds datorgalds, kas ir pielāgots ilgstošam darba pie datora. Piedāvā ASV dizainera Ērika Pfeifera (Eric Pfeiffer) radīto datorgaldu “Wave”, kas ir slavējams vairākos aspektos. Pirmkārt, galda virsmā ir divas izejas (caurumi), kur ielaist visus vadus, lai tie netraucē. Otrkārt, galdam ir noliekta mala, kas nodrošina visērtāko pozīciju jūsu rokai. Treškārt, šim datorgaldam ir plauktiņš, kas der kā vieta monitora novietošanai un būs ērts arī vienkārši kā plauktiņš, kur novietot visu nepieciešamo. Datorgalds “Wave” izskatīsies labi, gan biroja telpās, gan mājās – tas ir pietiekami kompakts un vienkāršs, lai iederētos jebkur.

Piedāvā vairāk kā divdesmit galdu modeļus, turklāt ar iespēju jums pašam izvēlēties galda virsmas lielumu, pārklājumu vai krāsu. Organizējot kādu vienreizēju pasākumu,  piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visai produkcijai ir iespējama piegāde ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs, un par visu ir iespējams vienoties. Vēl var ir būtiski atcerēties, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem  mājaslapā ir īpašas cenas – izmanto tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *