Cik muļķīgi un nepraktiski būtu katru reizi pirkt lietas, kas mums nepieciešamas vien dažas reizes! Pēc tam tās tikai aizņemtu vietu un ļoti iespējams, ka pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu. Tādi mēs, cilvēki, esam, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi zeļ un plaukst.

Tomēr nevajadzētu domāt, ka lietu īrēšana ir slikta lieta – piemēram, mēbeļu noma ir ļoti pragmātisks un gudrs lēmums, jo vieni un tie paši galdi un krēsli var kalpot ļoti daudzos pasākumos.

Viens no iemesliem, kāpēc galdu un krēslu īre ir nepieciešama, ir plašās izvēles iespējas. Banketa galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm – tas ir pats vienkāršākais, ko piedāvā mēbeļu iznomātāji, jo te ir arī krēsli ar paliktni ērtākai rakstīšanai, koka galdi kopā ar soliem, galdi ar visiem galdautiem un tamlīdzīgi – noderīgi gan kāzām, gan zinātniskai konferencei!

Otrkārt, galdu un krēslu īre atrisina arī mēbeļu uzglabāšanas jautājumus. Lai arī krēsli būtu kompakti sakraujami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ļoti daudz vietas, un kur nu vēl galdi!

Treškārt, mēbeļu noma – visi uzreiz domā tikai par galdiem un krēsliem, bet te piedāvājumā ie vēl citas lietas.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemā vai rudenī, vai esat izplānojuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te īsti laikā būs garderobes noma, jo par viesu ērtībām ir jādomā no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs jauki, ja apmeklētājiem būs jādodas pie svētku galda ar virsdrēbēm vai lietussargu rokā!

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki ierodas pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista ir risks, ka sāksies liels haoss, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus izglītotākos cilvēkus.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam no statīva atteikties nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Mēbeļu noma – tas nav tikai galds, ko atved un pēc tam arī savāc kādi bezpersoniski darbinieki, tas ir pakalpojums, kas atvieglo jūsu ikdienu un gādā, lai jūs varētu pievērsties citām lietām. Lūdzu, neaizmirstiet to!

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *