Ikdienā dažādas metāla konstrukcijas un būves varam redzēt kā lieliskus vides labiekārtošanas elementus, piemēram, vārtus, garāžas un tamlīdzīgi. Vārti, garāža un pat angāri ir ļoti izplatītas projektu grupas, kas nereti tiek pasūtītas dažādos metālapstrādes uzņēmumos, ne tikai rūpniecisku platību un ražotņu iekārtošanai, bet arī privātpersonu vidū.

Vārtus ir ļoti viegli papildināt ar dekoratīviem elementiem, lai tie būtu askētiski un vizuāli pievilcīgi, bet tai pat laikā godam pildītu savu funkciju. Ja garāža un tās konstrukcija un būve ir aktuāla katram automašīnas īpašniekam, tad lauksaimniekiem un maziem uzņēmējiem varētu būt aktuāli dažādi angāri, kas ir multifunkcionāla būve, jo ir gana ietilpīga, lai tajā varētu ne tikai glabāt transportlīdzekļus, bet arī daudz ko citu. Ceļa segums spēlē lielu lomu apkārtnes labiekārtošanā, tādēļ svarīgi izvēlēties savām vajadzībām piemērotu, piemēram, bruģēšana ir lielisks veids kā savu apkārtni padarīt skaistāku un reizē arī funkcionālāku.

KĀ UZSTĀDA SALIEKAMĀS GARĀŽAS?
Ir pieejamas dažāda tipa saliekamās metāla garāžas, ar atšķirīgiem jumtiem un citām niansēm. Tieši jumta veids ir tas, ka bieži vien nosaka to, kādēļ izvēle tiek dota vienai vai otrai garāžai. Ir pieejami horizontāli slīpi jumti, divslīpu jumti un vertikāli slīpi jumti. Nav aizmirsts arī par lielgabarītu tehniku, tādēļ ir iespējams iegādāties arī garāžas traktoriem. Moduļu garāžas jeb saliekamās garāžas ir labs risinājums, ja nepieciešams nākotnē garāžu pārvietot uz citu zemesgabalu. Garāžas vārti var būt dažāda veida – gan atverami, gan bīdāmi uz augšu vai uz sāniem. Garāžu cenas lielā mērā nosaka tas, kāds būs to izmērs un segums. Vērā tiek ņemtas visas klienta vēlmes un vajadzības, tieši tādēļ arī garāžu būvniecība ir individuāls projekts.

MODUĻU ANGĀRI DAŽĀDA TIPA IZMANTOŠANAI.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru izmēri ir dažādi un attiecīgi arī to cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

KVALITATĪVA BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ ĪPAŠUMĀ.
Bruģa ieklāšana ir lielisks veids kā sakopt apkārtni savā pagalmā un dārzā. Bruģa ieklšāna ir ļoti kvalitatīvs pakalpojuma veids, un bruģis kalpos ilgu laiku, to ir viegli kopt un arī pārvietot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *