Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti un to būvniecība, garāžas un angāri ir tikai neliela metālizstrādājumu grupa, kas ar vien biežāk tiek izmantoti mājsaimniecībās.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata. Piedāvājumā arī bruģēšana un betonēšanas darbi!


Varam atrast dažāda tipa saliekamo garāžu piedāvājumus. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KUR PIRKT ANGĀRUS MŪSU VALSTĪ?
Angāri ir pazīstami ar savu multifunkcionālismu, tādēļ tos ir viegli izmantot dažādiem nolūkiem. Angārus ir iespējams iegādāties un pasūtīt dažādām platībām, tādēļ arī tas ir noteicošais faktors, kas veido cenu. Metāla angāri cenas ziņā atšķiras arī dēļ materiāla, kas tiek izmantots tā būvēšanai. Cenas, protams, atšķiras, bet vidējā kvadrātmetra cena ir sākot no 50 eiro. To būvniecība noris raiti un jau pavisam drīz to var sākt izmantot saimniecībā.

BRUĢĒŠANAS IESPĒJAS LATVIJĀ.
Optimālākais risinājums apkārtnes sakopšanā ir bruģa ieklāšana. Tas ir ilgi kalpojošs materiāls, to kopt ir ļoti viegli, ja nepieciešams to pat var pārvietot un to reti kad ir iespējams sabojāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *