Galdu vai krēslu īre pasākumiem var šķist mulsinoša, ja nekad nav nācies saskarties ar šādu lietu, taču nevajadzētu nobīties – mēbeļu noma mūsdienās ir ērta un ļoti pierasta prakse, kas palīdz realizēt vispārdrošākos pasākumu plānus, kā arī nodrošina mēbeļu “papildspēkus”, ja gaidāms kāds īpaši vērienīgs pasākums.

Dizainakresli.lv piedāvā gan galdu nomu, gan krēslu nomu, ko noteikti pamanīs jūsu viesi, kam ir laba gaume – šis mēbeļu ražotājs ražo liektā finiera mēbeles, kas apvieno sevī Skandināvu vienkāršību un funkcionalitāti.

Ja jūs meklētajt galdu nomu, dizainakresli.lv piedāvā dažus labus variantus, ko noteikti ir vērts apskatīt. Ja plānots iespaidīgs notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad vislabākā izvēle būs galda modelis “Arthur”, jo tas ir liels un izturīgs, taču labās ziņas ir tādas, ka šis galds nav smags vai grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums noteikti iepatiksies modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan gaišā krāsā.

Ja organizējat konferenci, tad  lielākā uzmanība jāpievērš krēsliem nevis galdiem. Gan bērniem, gan pieaugušajiem ar laiku paliek grūti ilgstoši nosēdēt uz vietas, tomēr konferencēs tieši to nākas darīt, tāpēc vēl jo būtiskāk ir izvēlēties optimāli labākos krēslu, kas, no vienas puses, ir komfortabli, bet, no otras puses, nav tik ērti, lai mums gribētos tajos aizmigt.

Nomai tiek piedāvāti vairāk kā piecu veidu saplākšņa krēsli, kas ietver sevī gan tādus krēslus, kas būs gaumes un stila etaloni jūsu pasākumā, gan tādus, kuri lieliski pildīs savu funkciju un izskatīsies gaumīgi askētiski. Neatkarīgi no tā, kuri krēsli jūs interesē, tie visi ir ļoti ērti sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jums tikai atliek pieņemt lēmumu.

Cik lielu pasākumu vēlaties organizēt? Vai grandiozas kāzas ar visiem draugiem un radiem? Varbūt konferenci ar 200 dalībniekiem? Lai vai kāda būtu situācija, dizainakresli.lv spēs jums palīdzēt, jo, piemēram, vienas kolekcijas krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Kāpēc vajadzīga arī garderobes statīva noma? Elementāri – šis it kā sīkums var sabojāt pat lielu pasākumu, ja tā nebūs! Jāatceras tomēr, ka mēs dzīvojam klimata zonā, kur nokrišņi mēdz uzbrukt jebkurā gadalaikā, kur saulains laiks mijas ar aukstumu, turklāt laika apstākļu maiņas nereti pārsteidz nesagatavotus, vienmēr jāatceras, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem vai maiņas apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Vai vēl trakāk – ja pasākums nav plānots kā sēdošais, tad var gadīties, ka nav pat šo  atzveltņu, tātad savas mantas jāstaipa līdzi! Esiet proaktīvi plānošanas darbā un nepieļaujiet tik nelāgas kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *