Mūsdienās nepastāv gandrīz nekādu šķēršļu tam, lai darba devējs nevarētu iegūt kompetentus darba meklētājus un darba meklētājiem nebūtu iespējams uziet piemērotu darba vietu. Vakanču portāli, sociālie tīkli un dažādas citas interneta vietnes piedāvā jaunus darba sludinājumus teju katru dienu. Arī sociālie tīkli mūsdienās kalpo kā lieliski palīgi gan darba meklētājiem, gan darba devējiem, kuri meklē jaunus komandas biedrus.

KAS IR CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULE?
Ļoti daudzi uzskata, ka CV un motivācijas vēstuļu vai rezumē pievienošana darba pieteikumam ir lieka laika tērēšana un muļķības, taču tā nebūt nav, jo darba devējs šādā veidā uzzina ļoti daudz par kandidātu. Dzīvojot interneta laikmetā, CV online izveidot ir dažu minūšu jautājums, turklāt, to pašu var attiecināt arī uz motivācijas vēstulēm. Kāpēc tieši internetā? Jo šādi visus nepieciešamos dokumentus ir iespējams izveidot vispareizāk, lai komunikācija ar darba devēju caur iesniegtajiem dokumentiem, būtu vieglāka. CV paraugus var ērti iegūt, ierakstot atslēgas vārdus interneta pārlūkā.

Uzzini vairāk – https://www.cvmarket.lv/karjeras-centrs/cv-un-motivacijas-vestule/motivacijas-vestules-paraugs/pieteikuma-vestule-ka-to-uzrakstit-paraugs-latviesu-valoda

CV un motivācijas vēstules var izveidot dažādi, atšķirīgi pēc uzbūves, taču, svarīgi, lai visa sniegtā informācija būtu patiesa. Daudzi darba devēji savam darba pieteikumam lūdz pievienot aī motivācijas vēstuli, lai pārliecinātos par kandidāta citām stiprajām īpašībām un uzskatiem par darbu kā tādu. Mūsdienās motivācijas vēstules izveidot ir ļoti viegli, jo dažāda veida paraugi ir atrodami gan internetā, gan nodarbinātības aģentūrās.

DOKUMENTI DARBA DEVĒJIEM.
Lai nopelnītu sev pieklājīgu iztiku, ir jāatrod attiecīgs darbs, un tā tas ir bijis un būs vienmēr. Darbs Talsos, darbs Rīgā un arī darbs Valmierā, tā pat kā visur citur šeit un arī pasaulē tiek piedāvāts un arī pieņemts teju katru minūti. Ļoti īsā laika posmā ir iespējams iegūt daudz vakanču sev saistītās nozarēs. Pareizi pasniegta vajadzīgā informācija par sevi un arī savu pieredzi konkrētajā vakancē vai vismaz nozarē, ir ļoti svarīga, lai darba devējs varētu nolemt par labu konkrētajam kandidātam. Arī darbs ārpus Latvijas joprojām ir aktuāls darba meklētāju vidū, un arī ir nepareizi domāt, ka darba darba piedāvājumi ārpus Latvijas robežām vairāk nudien nav aktuālas. Vairāki ārzemju darba piedāvājumi tiek publicēti gan oficiālās vietnēs, gan Latvijas nodarbinātības aģentūrā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *