Neviens nevar iztēloties māju bez logiem, tādēļ ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvāko risinājumu gan funkcionalitātes, gan estētiskas ziņā. Mūsdienās ir pieejami daudz un dažādi risinājumi tam, lai būvējot māju, būtu iespējams izvēlēties un pielāgot tieši tāda tipa logus, kas ēkā ir vispiemērotākie.

Ir iespējams izvēlēties dažādu materiālu logus, kas iedalās trīs kategorijās pēc to popularitātes – koka logi un durvis, pvc jeb plastmasas logi un alumīnija logi. Pareiza un kvalitatīva logu iebūvēšanai ir ne tikai kosmētisks efekts, bet noteikti arī funkcionāls, jo tiek nodrošināta pareiza ventilācija un siltuma, kā arī skaņas izolācija.

PLASTMASAS LOGU ĪPAŠĪBAS.
Plastmasas logi, kas tiek dēvēti arī par PVC logiem, ir viena no populārākajām izvēlēm klientu vidū. PVC logu popularitāte Latvijā ir relatīvi jauna izvēle, tos būvniecībā izmanto vien aptuveni 20 gadus, taču tā ir kļuvusi par populārāko izvēli starp klientiem un redzama teju katrā mājoklī. PVC logi ir pieejami dažādos izmēros un formās, pielāgojami klienta vēlmēm un telpas vajadzībām. Liela loma ir arī piemērotai un atbilstošai furnitūrai.

KOKA LOGI.
Lai arī divtūkstoš gadu sākumā plastmasas logi sāka slavas gājienu Latvijā, koka logi nav palikuši aizmirstībā, pie tam, tie sāk palēnām atgriezties un lieliski iekļaujas mūsdienu interjēra dizainā un arhitektūrā. Kā viens no galvenajiem argumentiem plastmasas logu funkcionalitātei kalpo augstās skaņas un siltuma izolācijas funkcijas, taču koka logiem, kas gadsimtiem ilgi ir kalpojuši jebkurā celtnē pasaulē, mūsdienās ir pieejami ne par matu sliktāki. Tie ir pieejam dažādās formās un izmēros, kā arī funkciju ziņā nebūt neatpaliek no PVC vai alumīnija logiem, turklāt, nevar nepieminēt plašo krāsu gammu, kādā ir iespējams logus nokrāsot!

ALUMĪNIJA LOGU ĪPAŠĪBAS.
Arī alumīnija logi un durvis ir izvēle, kas gan nav tik populāra, taču pieprasīta klientu vidū. Šis materiāls nodrošina augstu siltuma un skaņas izolāciju. Lai arī šāda tipa alumīnija logi izskatās ļoti plāni, tie ir ļoti izturīgi, turklāt, ugunsdrošu. Alumīnija logi un durvis ir pieejami izliekti dažādās formās un lielumos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *