Vai ikdienas steigā vispār apjaušam, cik daudz procesu mēs darām tieši pie galda? Te notiek gan ēšana, gan sarunāšanās, gan strādāšana, gan spēlēšanās, gan mācīšanās.

Katram no šiem uzdevumiem ir pielāgots arī cita veida galds, tāpēc mums ir gan datorgaldi, gan ēdamgaldi, gan kafijas galdi, un daudzu citu funkciju galdi.

Un tomēr –  vai galds uzreiz ir kafijas galds, ja mēs to tā nosaucam? Nē, atšķirīgās galda funkcijas rodas no kā cita – no tā, ka galdi mēdz krasi atšķirties arī pēc savas formas, krāsas, materiāla un izmēra. Piemēram, masīvs koka galds var kalpot kā labs ģimenes ēdamgalds no paaudzes paaudzē, kamēr konferenču galds ir jāzivēlas tāds, ko būs ērti pārvietot. Restorānu galdiem jābūt ļoti universāliem, vienlaicīgi arī glītiem, lai tie labi izskatītos kopējā restorāna dizainā. 

Uzzini vairāk – https://www.dizainakresli.lv/produkti/galdi/

Latvijā bāzētais uzņēmums dizainakresli.lv piedāvā dažāda veida un stila galdu, īpašu uzmanību pievēršot gan jau pieminētajām galdu funkcijām, gan formu un izmēru dažādībai, lai katrs varētu atrast sev nepieciešamo. 

Neapšaubāmi, pati svarīgākā no galda funkcijām ir kopīga mielošanās pie galda. Mūsdienu steidzīgajā laikmetā, kad rodas sajūta, ka, taupot laiku, mēs to tikai zaudējam kopīga pavakariņošana diemžēl ir vienīgā iespēja dienā, kad pabūt visiem kopā. Dizainakresli.lv.lv piedāvātie ēdamgaldi, kas ražoti no finiera, sver ļoti maz, izskatās smalki un ir ergonomiski, tajā pašā laikā tie arī kalpos ilgi un to kopšana ir viegla un iespējama mājas apstākļos.

Otra svarīgākā dzīves svēra aiz ēšanas, kur galdam ir liela nozīm, protams, ir darbs. Mūsdienās darbs pie datora ir ikdiena ļoti daudziem cilvēkiem, bet pavirši iekārtota darba vieta vai neērts darba galds strādāšanu padarīs par vistīrākajām mocībām. Tāpēc jāizvēlas tāds datorgalds, kas ir pielāgots ilgstošam darba pie datora. Dizainakresli.lv piedāvā ASV dizainera Ērika Pfeifera (Eric Pfeiffer) radīto datorgaldu “Wave”, kas ir slavējams vairākos aspektos. Pirmkārt, am ir divi frēzējumi, pa kuriem aizvadīt vadus prom no galda virsmas. Otrkārt, datorgalda izliektā mala nodrošina ērtāku pozīciju jūsu rokai. Treškārt, šim datorgaldam ir plauktiņš, kas der kā vieta monitora novietošanai un būs ērts arī vienkārši kā plauktiņš, kur novietot visu nepieciešamo. Šis vienkāršais un elegantais datorgalds “Wave” izskatīsies labi, gan biroja telpās, gan mājās – tas ir pietiekami kompakts un vienkāršs, lai iederētos jebkur.

Naktsgaldiņi, žurnālgaldi, apspriežu galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas galdu kategorijas, kas redzamas mājaslapā dizainakresli.lv. Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, bet atsevišķiem galdu modeļiem ik pa laikam ir atlaides, kas ļoti iepriecina īstajā brīdī. Ja tomēr neizdevās atrast to, ko vēlaties, atgādinām, ka dizainakresli.lv izgatavos galdus pēc jūsu pasūtījuma – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi bonusi ir vienuviet!   

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *