Logi, nenoliedzami, ir tas objekts bez kura nav iedomājama neviena būve. Tas ir ekselents gaismas avots jebkurai telpai, kas veic arī ventilācijas funkcijas.

Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm. Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējos gados popularitāti iegūst arī alumīnija logi. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Neatkarīgi no tā, kādu logu veidu izvēlēsieties, liela nozīme ir logu montāžai. Tai ir jābūt profesionāli paveiktai un kvalitatīvai, jo nepareizi uzstādīts logs jebkurā telpā, var sagādāt lielas galvassāpes. Vaicāsiet, kāpēc tā? Jo var rasties problēmas ar nepareizu telpas ventilāciju, kas veicina kondensāta rašanos un lieks mitrums telpā ir laba augsne dažādām nepatīkamās veselības problēmām, kā arī šī problēma var būt pretēja – telpā zūd siltuma uzturēšanas spējas, kas lielas problēmas var sagādāt ziemas mēnešos.

KĀ IZVĒLĒTIES PALODZI

Jebkuram logam ir nepieciešama arī palodze gan iekšpusē, gan ārpusē. Ja runa par ārējo palodzi, tad, protams, svarīgi, lai tā ir piemērota ēkas fasādei un eksterjēram, savukārt iekšējai palodzei ir jābūt gana platai, lai uz tās novietotu kādu telpaugu vai kādu interjēra objektu. Logu iekšējā un ārējā apdare tiek veidota pilnībā balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām, ņemot vērā telpas specifiku.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *