Loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos. Daudzi no mums nemaz neiedomājas par to, ka lielveikala plauktos atrodamās preces, ir dažāda tipa loģistikas procesu gala rezultāts.

Loģistikas pakalpojumi ietver visu – sākot no tās radīšanas vietas, līdz pat nonākšanai lidz patērētājam. Šo darbiņu parasti veic loģistikas zinātāji ražotnēs vai atsevišķi nolīgtas personas no loģistikas servisa sniegšanas firmām. Nereti dažāda veida loģistikas aģentūras piedāvā arī papildus dažādus saistītos pakalpojumus. Kravu pārvadājumi Latvijā un arī starptautiskā mērogā, bez šaubām ir populārākie pakalpojumi, taču, nedrīkst aizmirst arī noliktavu pakalpojumus, konteineru pārvadājumus un arī kravas taksometru. Loģistikas pakalpojumi tiek piedāvāti ne vien sauszemes pārvadājumiem, bet arī jūras un gaisa.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi.html

APDROŠINĀŠANA UN BROKERU PAKALPOJUMI LOĢISTIKAS UZŅĒMUMOS.

Lai saņemtu optimālāko izpildījumu kravu pārvadāšanai, katrs pakalpojuma pasūtītājs tiek vērtēts un tiek piedāvāts vispiemērotākais kravas pārvadāšanas veids, balstoties uz kravas kategoriju un īpatnībām. Tiek nodrošināta arī apdrošināšanas un muitas brokeru servisa sniegšana. Līdzīgi tiek vērtētas arī negabarīta kravas, tālab, nav pamata uztraukumam, ka konkretā sūtījuma īpatnības varētu traucēt tā pārvadāšanai. Apmierināti klienti ir iestādes vislabākā vizītkarte, tālab tiek strādāts pie tā, lai esošie klienti allaž atgrieztos apmierināti un laimīgi.

KRAVU PĀRVADĀŠANAS VEIDI LATVIJĀ UN PASAULĒ.

Protams, ka kravu transportēšanas veidi savā starpā atšķiras. Tieši tā pat atšķiras arī kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, tālab vajadzīgs sameklēt zelta vidusceļu, kas sniegs visoptimālāko un labāko sniegumu kravu pārvadājumiem. Vispopulārākais kravu pārvadāšanas veids, nenoliedzami ir auto kravas. Šādu kravu pārvadāšanas veidu ir viegli noorganizēt, ir iespējams pārvadāt teju jebkāda tipa sūtījumus un tas ir izplatīts ne vien Eiropā, bet arī visur citur pasaulē. Savukārt, par drošāko un ātrāko kravas pārvadāšanas formu, tiek uzskatīti avio pārvadājumi, kas bieži vien tiek izmantoti sensitīvas kravas pārvadāšanai. Viens no lētākajiem un izdevīgākajiem risinājumiem ir arī pārvadājumi izmantjot dzelzceļu, jo šādi ir iespējams pārvadāt arī nestandarta kravas veidus. Mūsdienās, tā pat kā pirms vairākiem simtiem gadu, populārs ir arī kravu pārvadāšanas veids, izmantojot jūras ceļus. Pakalpojums tiek nodrošināts ne vien kravu pārvadāšanai uz lielākajām eiropas, bet arī uz pasaules ostām Malaizijā, Singapūrā un pat ASV.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *