PVC logi sen jau ir kļuvuši uz zināmu interjera elementu, kuram nemaz nav nepieciešama krāsošana, tie nelaiž iekšā aukstu gaisu, netīrumus vai troksni, pie tam harmoniski saplūst ar jebkuru interjeru. Viennozīmīgi tas, ka plastikāta logi būtu vajadzīgi, nemaz nav jāpierāda nevienam.

Šobrīd firmām būs jāpierāda, cik tad augstas kvalitātes tomēr ir konkrēti viņu logi vai palodzes, cik pieņemama ir cena un kvalitāte. Pakešu logi par labu cenu ir laika un arī pūļu atmaksāts rezultāts, kas tad sniegs iespēju Jums daudzus gadus būt apmierinātam ar plastikāta logu kvalitāti. Būtu tikai jāizpēta internetā tie uzticami uzņēmumi, kas strādā ilgus gadus un ir ieguvuši sev imidžu.

Vairāk uzzini – http://logunams.lv/

Kādas būs dažnedažādu logu īpašības?

Patlaban jau ir atrodami tik ļoti daudz dažnedažādi logi, ka pat varētu samulst, kad jāveic izvēle. Tāpēc ir jāsaprot ar ko tad tie atšķiras. Nelielās mājās parasti tiks ievietoti tieši koka logi, šis variants nodrošina dabisku izskatu un saplūst ar kopējo ainu. Parasti izvēlās tieši priedi, lai izgatavot logus, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas jau tiešam ir pats izturīgākais materiāls. Bez šaubām, augstas kvalitātes koka logi būs ilglaicīgs ieguldījums, taču būs jāapzinās, ka dotais dabiskais materiāls ir vides ietekmējams. Tādēļ tad ir daudz iespējas ar dažādu aizsargapdari metāla profilu veidā. PVC vai plastmasas logi tomēr ir lielākās daļas izvēle, jo tie izceļas ar savu izturību, siltumizolāciju, ilgu kalpošanu kā arī vienkāršu kopšanu. Pie tam šodien plastmasas logi tiešām diezgan augstas kvalitātes un draudzīgi videi. Savukārt alumīnija logi visvairāk būs izmantoti lielās ēkās vai jau tehnoloģiskajās rūpnīcās, tādēļ, ka viņi tik tiešām ir viegli, bet ļoti izturīgi. Tie var izturēt pat svārstības no -50 grādiem līdz pat +50 grādiem, turklāt tie ir ugunsizturīgi, taču tiešām ļoti dārgi cenas ziņā.

Kam jāpievērš vērība, izvēloties logus?

Pirms sameklēt uzņēmumu, kas Jums jau veiks logu montāžu, noskaidrojiet iespējamo informāciju par piedāvātajiem logiem. Kādus tad logu ražotājus tie piedāvā, vai arī kāds ir to produkcijas piedāvājums. Standartā logi netiek uzstādīti bez palodzes, tām arī jābūt piedāvājuma klāstā. Daži uzņēmumi piedāvā arī tādu lietu, kā metāla durvis, ir tiešām ērti, kad kopā ar logiem var pasūtīt arī durvis vienuviet. Bez pašu logu iegādes Jums noteikti būs nepieciešama arī logu montāža, to tad labāk pasūtīt pie uzņēmuma, kas Jums pārdod logus, jo tādējādi viņi atbildēs par savu produkciju. Mēģinot atrast savus pakešu logus, vērību pievērsiet uzņēmuma darbības ilgumam, jo senāks ir uzņēmums, jo drošāk ir tos pirkt šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *