Ar vien biežāk dažāda veida dzelzs celtnes tiek lietotas ne tikai ražotnēs, bet arī privātīpašumos savas saimniecības labiekārtošanā. Angāri, dzelzs garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājumu klāsta.

Dzelzs garāžas var būt par mazu visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība nereti ir piemērotākais risinājums.

Vairāk uzzini – http://angari.lv/

GARĀŽU TIPI.
Ir vairāku formu saliekamās garāžas. Viens no izplatītākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta forma – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un atbilstošākas transportlīdzekļa izmēriem. Moduļu garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas klienti savu vajadzību īstenošanai. Garāžu vārti ir būvējami dažādos veidos, atkarībā no variantiem un arī klienta vēlmēm. Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. ceļot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KUR IZVĒLĒTIES UN UZSTĀDĪT ANGĀRU?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *