Saliekamie angāri ar to izdevīgām izmaksām un mazo būvniecības laiku jau ir gandrīz aizstājis tradicionālās tehnoloģijas, ko izmanto garāžu un angāru būvniecība.

Mūsdienās cementa un citu līdzīgu materiālu garāža ir pagātne. Aizvien vairāk tiek izvēlēta tāda veida garāžas, kur var izmantot bezrāmja tehnoloģiju, lietojot metāla konstrukcijas. Un tas ir izskaidrojams gan ar ātru un ērtu salikšanu, kā arī salīdzinoši lētām izmaksām.

Garāža vai angāri, to tipi un daudzveidība

Angāri savstarpēji atšķiras tikai pēc metāla konstrukcijas un arī izgatavošanas materiāla. Metāla angāri jau ir vispopulārākie, tā kā izceļas ar vieglu uzbūvēšanu, īsa laikā un augstu rezultātu. Ir kantaini metāla angāri, kur jumta segumi būs no metāla, pie tam garums šeit netiek ierobežots. Angāri, kas ir lokveida, izceļas ar to, ka to jumta konstrukcijas veido loku, kas parasti ir izgatavots no gofrēta profila loksnēm. Labi ir siltināti angāri, kur jumta uzlikšana tiks veikta piemērojot sendvičaveida poliuretānā paneļus. Šodien angāru jumta izveide ir ļoti diferencēta, pielāgojot to katram klientam. Turpretim, metāla garāžas, kā labs risinājums auto novietošanai, atšķiras savā starpā kā pēc to izmēriem, tā arī pēc jumta konstrukcijas. Biežāk sastopama garāža ar divu slīpumu jumtu, taču jau ir pat veidi, kur izmantota jumta izveide ar vienu slīpumu, kas ir horizontāla vai vertikāla.

Jumta izveide vai bruģēšana, kurā vietā iespējams griezties pēc palīdzības?

Šodien daudzās vietās var atrast kā metāla garāžas, gan arī saliekamie angāri, kur ir dažādu veidu jumta segumi kā arī jumta uzlikšana, taču bieži vien šī veida uzņēmumi piedāvā arī citus pakalpojumus, kā piemēram, bruģa ieklāšana. Visiem zināms, ka pie mājokļa vai arī vasaras dārza mājas nereti noder bruģēšana un lieti noder laba garāža, tāpēc ir rekomendējams griezties pie tiem, kas šo pakalpojumu varēs piedāvāt. Ņemot vērā to, ka garāžu un angāru būvniecība ir atbildīgs darbs, pirms noslēgt līgumu par darbu izpildi, vispirms aplūkojiet atsauksmes par izvēlēto speciālistu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *