Jebkurā valstī Japāņu suši pagatavošana jau ir savādāka pie tam bieži vien ne īsti pareiza. Īsti suši Austrumos jau ir svētku ēdiens, kā arī salīdzinoši dārgs, nevis ikdienas ēdiens, kā tas ir pieņemts pie mums.

Sushi receptes ir uzticētas tieši tiem pavāriem, kuri bija izgājuši trīs gadu apmācību, tā kā vien tādi meistari tiešām zina, kādā veidā tiks pagatavoti suši. Vēl daudz vairāk ir pieejama suši piegāde uz mājām, šis šobrīd būs pieejams gandrīz jebkādā mūsu valsts pilsētā. Bet nevienā citā vietā nemaz nav tik ļoti liels daudzums, piemēram, kā sushi Rīga. Jums ir iespēja izvēlēties starp ļoti daudziem un arī atrast vislabāko restorānu, kur būs pasūtīta sushi piegāde.

Suši veidi un sastāvdaļas, ar ko atšķiras?

Viennozīmīgi pilnīgi visas suši receptes sastāv no rīsiem, atšķirība starp tiem ir pildījuma, garšvielu un variantu izvēlē. Nigirizushi suši būs vispopulārākais suši un rollu tips. Tas tiek veidoti no iegareniem rīsiem, ko nospiež tieši ar rokām, mazliet wasabi uz nelielā daudzuma pildījuma, kurš ir uz rīsiem. Gunkan-maki – šo suši pagatavošana tiek veikta kuģa veidolā. Tur ietilpst ovālie rīsi, kurus saspiež ar rokām. Makizushi – suši, kas izgatavots cilindra formā, pielietojot bambusa paklāju Makishu. Visbiežāk Makizushi būs savītie nori, pārklājot tos ar rīsiem un pildījumu, bet reizēm to var ietīt plānā omlete. SavukārtHosomaki sushi Riga ir ļoti mazi pēc izmēra, cilindriksi un to lielums parasti ir ne vairāk kā divi cm. Uramaki jau būtu videja lieluma suši ar vairākiem pildījumiem. Galvenā atšķirība no citiem suši ir tajā, ka doto suši receptes pieprasa tādu lietu, ka rīsi tiek izlikti suši ārpusē, bet tajā pat brīdī nori – iekšā un tad tiek likts pildījums. Eksistē vēl diezgan vairākas suši receptes, ir vien jāsameklē kvalitatīvākie sushi Rīga, jāatrod atbilstošākie un jāsūta suši piegāde Rīgā.

Kur būs eksistē vislabākās sushi akcijas?

Ir tik ļoti daudz vietas, kur varētu būt pasūtīti sushi Rīga. Taču kā sameklēt pašu labāko vietu? Nav noliedzams, ka, vispirms jāizlasa rekomendācijas par izvēlēo vietu. Var ielikt meklēšanas logā, kur paēst Rīgā garšīgus suši, Jums parādīsies vairākas rekomendētas vietas. Pirms tiek pasūtīta sushi piegāde Rīga, aplūkojiet īpašos piedāvājumus un vai ir suši akcija. Visbiežāk jaunas vietas organizē īpašus piedāvājumus, lai klienti pagaršo to sushi receptes, pēc kā ēdīs tikai suši no viņiem. Apskatiet ēdienkartē varbūt suši komplekti būs izdevīgāki, jo lielās iestādēs tas tā ir. Un iegaumējiet, pirms tiek izdarīta suši piegāde Rīgā, noskaidrojiet visu pieejamo informāciju par izvēlēto kompāniju, jo bieži vien runa iet par jēlu zivi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *