Ar katru gadu supošana rada cilvēkos arvien lielāku interesi, kas, savukārt, rada tāda tipa jomas attīstību, kā sup īre. Supošana jeb, kā to bieži vien sauc, paddle board ir slīdēšanas veids pa viļņiem. Šeit atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties tiem, tiek kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars.

Katrs, kurš interesējas par šo sporta veidu, sameklē te kaut ko savu. Un tiešām, vienkārša sup īre un arī iegrimšana klusajos ūdeņos spēj radīt daudz pozitīvu izjūtu, dot enerģiju un ļauj baudīt saplūšanu ar dabu.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/pasakums/ar-sup-deli-pa-purva-ezeru/

Supošana, ieteikumi jauniesācējiem

Kad tika veikta sup īre kā arī būs iespējams veikt savu pirmo braucienu, vislabāk ir piemeklēt ūdeņus, kur nebūtu laivu. Smilšaina pludmale, mierīgas upes vai ezera krasts, kluss jūras līcis ir lieliski piemērots, priekš tam, lai pirmie sup izbraucieni izdodas. Jūs varat sākt airēt no dziļuma, kurš parasti ir līdz celim, tas vajadzīgs, lai nesalauztu airi un nenokristu no dēļa. Bez šaubām, pirms tiks pirkti personīgie sup dēļi, tāda alternatīva, kā sup noma ir labāks variants, kur Jūs saņemsiet arī daudz izskaidrotāku instruktāžu. Lielākais gaisa daudzums dēlī atrodas tā vidū, netālu no roktura. Braucējam būtu jāstāv tieši šeit, pirms ir uzsākts sup piedzīvojums. Sakumā supošana ir jāuzsāk esot uz ceļiem, kaut gan ir arī tie, kuri jau sākumā stāv kājās, tad varbūt derētu uzreiz pamēģināt E-Foil, kurš ir elektriskais dēlis, kas ļauj planēt virs ūdens virsmas. Viennozīmīgi sagaidīts uz sup saulriets jau ir romantisks, un turklāt Jūs variet būt droši, kad šī tipa aktīvā atpūta paliks atmiņā uz ilgu.

Sup īre, vai sportiskas atpūtas varianti esot pie dabas

Latvija ir un būs zilu zilo ezeru un arī biezo mežu zeme, līdz ar to pašmāju biznesmeņi šo ir izmantojoši, atverot atpūtas kompleksus, kur pilsētas iemītniekiem tiek nodrošināta aktīvā atpūta ar ģimeni vai draugiem. Parasti tādās vietās lielā piedāvājumā ir laivu noma, lai klienti var bez stresa izbaudīt dabas burvību. Īrējot namiņus pie ūdens, Jums droši vien tiks piedāvāta velosipēdu noma, lai labāk un vieglāk apbraukt apkārtni. Un jebkuram no mums ir zināma katamarānu noma, kas ir diezgan pieprasīta, bet šodien daudzās vietās iesāk piedāvāt jauna tipa pakalpojumus, pie kā var būt pieskaitīta tāda lieta, kā sup īre. Reklāmā ir burvīgi attēlots, kā uz sup saulriets var tikt sastapts uz skaista ezera, jebkuram parādās vēlme pārbaudīt, vai sup izbraucieni tiešām ir tik fantastiski. Tagad var tikt piedāvāts neredzēts sup piedzīvojums priekš Jums – tā sauktais E-Foil, ar ko Jūs burtiski paceļ virs ūdens. Viennozīmīgi aktīvā atpūta mūsdienās jau ir populāra, un, tad, kad tiek organizēta atpūta ar draugiem, atbilstošākais variants būs doties pie dabas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *