Brīdī, kad tiek ražoti logi mājām, to konstrukcijā parasti būs izmantoti trīs veidu materiāli: PVC, alumīnijs un koks. Turklāt jau ir iespējams apvienot šos nosauktos izejmateriālus, tādā veidā ražojot izturīgus salikumus, kur tad vispopulārākais tad ir koka- alumīnija logi.

Tas kādi tad pakešu logi būs labākais variants, vai tie ir pvc pogi, koka vai alumīnija logi, jau ir atkarīgs kā no ēkas konstrukcijas, klimatiskajiem apstākļiem, īpašnieka vēlmēm, kā arī finansiālajām iespējām.

Uzzini vairāk – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

Modernie pakešu logi un to variācijas

Šodien pakešu logi savā starpā atšķiras ne vienīgi pēc to izjemateriāla. Bez šaubām būs nozīmīgi, kādi logi būs izvēlēti, jo piemēram, koka logi būs pievilcīgi un videi draudzīgi, taču dārgi kā arī pieprasa regulāru kopšanu. Alumīnija logi jau būtu izdevīgāks variants, turklāt tiem pati logu montāža būs viegla, taču šie logi slikti aiztur siltumu. Savukārt, pvc logi jau ir vislabākais opcijas variants, kā cenas ziņā, tā arī kvalitātes ziņā, bet vienmēr der izvēlēties trīskāršus vai divkāršus logus, ja vēlaties, lai tie labi pildītu savu uzdevumu. Bez tā visa pakešu logi tiek sadalīti pēc formas, lieluma, atvēršanas veida. Ir divdaļīgi un arī trīs daļu logi, kas tad būtu ērti, tā kā, lai izvēdināt istabu, nav jāver viss logs tikai tā daļa. Un protams, kad tiek pasūtīti jebkura veida logi, jāpiemeklē piemērotas palodzes, jo tas ir viens vesels.

Pakešu logi, palodzes un garāžu vārti, kurā vietā varētu pasūtīt?

Kad tiek izvēlēts ražotājs , kura ražojuma jumta logi būs uzstādīti, ieteicams pievērsties dažiem aspektiem. Vispirms ir pircēju atsauksmes, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi būs jebkura veida logi kā arī palodzes no šī ražotāja. Servisa klāsts, protams ir labi, ja no vienas vietas iespējams sūtīt ne tikai logus mājai, bet arī pieejami metāla durvis vai garāžu vārti. Svarīga jau ir logu montāža, kas jāsūta tikai pie profesionāļiem, labāk, ja to nodrošina pats pārdevējs. Jo nebūs nozīmīgi, kāda varianta pakešu logi Jums būs, koka, pvc vai alumīnija logi, svarīgākais būs pareiza logu montāža, kas tad garantēs savu funkciju īstenošanu, to pašu varētu attiecināt, kad nepieciešamas metāla durvis vai garāžu vārti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *