Kļūstot vecākam redze vājinās, taču šodien jau liels skaits jauniešu cieš ar acs problēmām un bieži apmeklē ārstu. Iemesls tam ir daudzi faktori – daudzas acu orgānu kaites un iekaisumi, endokrīnās sistēmas un asinsrites slimības, tā arī ilgs darbs pie datora.

Slimnieki ar bēdīgu acu redzi aizvien biežāk novēršas prom no parastajām brillēm un dod priekšroku lēcām, nonākot pie secinājuma, ka lēcas acīm ir komfortablākas. Šodien ir grūti izdomāt, ka savulaik lēcas nebija šeit pieejamas un kontaktlēcu uzrašanās optikas tirgū izraisīja patiešam lielu fūroru.

Lēcu izvēle

Kontaktlēcas tiek iedalītas gan pēc vielas, no kura tās tiek izgatavotas, gan pēc maiņas biežuma, arī no nodiluma, gan pēc optiskām iezīmēm un to krāsas. Šis iedalījums arī atstāj pēdas uz lēcas cenas. Taču lielākoties lēcas acīm dalās divās lielās daļās – mīkstas lēcas un cietas. Lēcas, kas ir mīkstas acīm ņem pārsvarā visi. Mīkstas lēcas acīm tiek iedalītas jau divās citās iedalījumu klasēs: hidrogēla lēcas un lēcas ar silikona hidrogēlu. Cietās kontaktlēcas pamatā lieto acs ārstēšanai sarežģītos gadījumos, piemēram, pieaugošas astigmātisma līmeņa ārstēšanai. Tās nemaina veidolu, tāpēc veicina augstas kvalitātes redzi. Tās ir izgatavotas no vielām, kuru pamatā ir silikons. Un cietajām kontaktlēcām skābekļa caurlaidība ir daudz augstāka, salīdzinot ar mīkstām kontaktlēcām. Šis apstāklis veicina bez šaubām to, ka cietās kontaktlēcas cena ir lielāka.

Iegādāties lēcas internetā

Tagad tiešsaistes pasaule ir visiem zināma un preču iegāde jebkurā no interneta veikaliem var pielīdzināt iepirkšanās ierastajā veikalā. Šo var attiecināt pat uz lēcas tiešsaistes veikalu. Uzticami un pārbaudīti veikali pazīst savu preci, šajā situācijā lēcas, ko viņi nodrošina, tādējādi cilvēkam drīkst droši uzdot jautājumus, kad kaut kas nav skaidrs. Izskatīsim gadījumu, ja Jūs neesat pārliecināti kuras lēcas Jums nepieciešams, bet Jums ir recepte, darbiniekiem jāmāk Jums nodrošināt piemērota konsultācija. Situācijā, ja Jūs zinat, kuras lēcas internetā ir nepieciešamas, šajā gadījumā droši izmantojiet lēcu izvēlni, kur varētu izpētīt kontaktlēcu cenas un izvēli. Pie tam standartā tiek piedāvāta opcija dalīt kontaktlēcas pēc kritērijiem un uzstādīt filtrus.

Kontaktlēcu interneta veikals

Izvēloties vietni, kas būs Jūsu kontaktlēcas interneta veikals, ir būtiski pievērst pastiprinātu uzmanību tāda veida rādītājiem kā reputācija internetā, noliktavā pērkamo produkcijas esamība, lēcu veidi, saistīto produktu pieejamība, kontaktlēcu cenas līmenis kā arī veids kā samaksāt par preci. Būtiski, lai, pērkot kontaktlēcas interneta veikalā, mājas lapā būtu sastopami apmācīti konsultanti, kuri pārzina kontaktlēcas un varētu palīdzēt ar izvēli no kataloga, kā arī sniegt atbildi uz pircēja neskaidrībām. Taisot izvēli, kur iegādāties lēcas acīm interneta veikalā, liela vērība jāpievērš atsauksmju izpētei, tas palīdzēs izvēlēties drošu pārdevēju, kurš piedāvā lielas kvalitātes, oriģinālas kontaktlēcas acīm, kuriem ir darbības atļauja kā arī piegādā pasūtījumu precīzi laikā, vienojoties ar savu klientu gan par lēcu cenu, gan piegādes laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *