Kad Jūs meklējat atbildi uz jautājumu – kādi tieši logi būs vislabākie? Te nepietiek tikai ar to materiālu izvēli, alumīnija logi vai plastikāta logi, tā nav vienīgā lieta par ko domāt.

Svarīga lieta būs logu kameru skaits, kāds tieši ir rāmis vai vērtnes. Bez šaubām, varētu pilnībā uzticēties atrastajai kompānijai un tikai pateikt savas finansiālās vēlmes. Bet vienmēr ir labāk iepazīties ar piedāvājumu tirgū – kādi tad logi ir visdrošākie, kādi konstrukcijas elementi darbojas ilgāk, kā arī kāda tieši varianta palodzes būtu vajadzīgas Jūsu mājai.

Koka logi vai arī pvc logi, kam pievērst uzmanību?

Jūs droši vien esiet pamanījuši, ka kad tiek meklēti logi, vispopulārākie ir tieši pvc logi. To var izskaidrot ļoti vienkārši – tieši plastikāta logi ir lētākais variants, tie nav prasīgi kopšanā, to dizains mūsdienās var tikt piemērots jebkura tipa interjeram. Šodien ievērojamu interesi ir piesaistījuši alumīnija logi, jo viņi ir ļoti izturīgi, viegli kopjami, tiem piemīt laba siltumizolācija un trokšņu slāpēšana. Diemžēl alumīnija logi ir diezgan dārgs prieks. Turpretim koka logi ir bijuši vienmēr, tikai tagad tie ir modernizēti. Mūsdienu koka logi ir izturīgi un labi notur siltumu, pie tam to ekoloģiskums ļoti vilina daudzus cilvēkus. Taču galvenais to mīnus ir kopšana, jo, ja cilvēks grib, lai viņa logi kalpotu ilgi, tad tieši koka logi pieprasa naudas ieguldījumus un ari pamatīgu kopšanu. Arī palodzes spēlē nozīmīgu lomu mājokļa dizainā, pie tam ārpuses palodzes novada mitrumu, līdz ar to palodzes ir ne tikai jāpieskaņo dizainam, bet arī jāpārliecinās par to funkcionalitāti.

Logi vai palodzes pa taisno no laba pārdevēja

Tagad firmas, kurās varētu būt pirkti dažāda veida pakešu logi, ir ļoti daudzas. Turklāt parasti, tajā pat vietā, kur tiek pasūtīti Jūsu logi, var tikt piedāvātas arī palodzes un dažreiz pat bīdāmās durvis. Kam tad ir jāvērš sava uzmanība, kad ir meklēts uzņēmums, kas piedāvā logus? Protams, ka galvenā lieta ir atsauksmes. Gadījumā, ja uzņēmums vēl ir nezināms, apskatiet kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Varbūt tiek piedāvāti koka logi un alumīnija logi? Ļoti labi, izpētiet to konstrukcijas un piedāvājumu. Sazināties ar uzņēmumu, noskaidrojiet, ko vēl var piedāvāt. Būtiski, lai būtu nodrošināta arī logu uzstādīšana. Sarunas laikā bieži vien var saprast, cik profesionāls ir konsultants.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *