Auto bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez kurpēm. Auto riepām un arī to tehniskajam nobraukumam ir liela nozīme ceļu satiksmes drošībā. Automašīnai jāatbilst visiem drošības kritērijiem, neskatoties uz to, vai izmantojat pavisam jaunas vai arī lietotas riepas.

Auto riepas noteikti ir nopērkamas lielā cenu amplitūdā. Mašīnas riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms mašīnas riepu iegādes, jo riepas tiek iedalītas vairākās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Mašīnas riepu garāžas bieži nodrošina arī auto riepu uzglabāšanas servisu.

Mašīnas riepu kā arī disku tehniskā apkope servisā.
Mašīnas riepu servisā var saņemt dažāda veida mašīnas riepu un disku apkopes servisu. Mašīnas diski ir svarīgs automašīnas elements mašīnas riepu montāžā un kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda stila auto diskus – Lietie automašīnu diski, tērauda auto diski, kaltie automašīnu diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, diskus var ļoti viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu garāžu, katrā ziņā vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un, nepieciešamības situācijā, tos salabot. Riepu servisi papildus disku labošanai, nodrošina arī mašīnas riepu balansēšanu un arī to nomaiņu.

Ziemas un vasaras mašīnas riepu cenas.
Latvijā ziemas mašīnas riepas jālieto sākot no pirmā oktobra līdz pirmam martam. Loģiski, šis laika posms var būt arī garāks, jo sniegs aprīlī Latvijā nav nekāds retums. Ja lietojat vissezonas mašīnas riepas, ieteicams pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākamās sezonas sākuma. Viens no lielākajiem ieguvumiem, pērkot jau lietotas riepas vai arī mazlietotas auto riepas, nenoliedzami ir cenu starpība, kas ir ļoti ievērojama, gandrīz 40% zemāka. Šāda cenu atšķirība ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Jaunas vai arī lietotas auto riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās auto riepu garažās un servisos.

Mašīnas riepu kā arī auto disku apkopes montāža.
Lēta riepu garāža ir atrodama Ulbrokā. Tur nodrošina arī riepu noliktavas pakalpojumus, kuras ir ērti tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāšanā savus nesezonas riepu komplektus, taču mājās vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā kā arī Rīgā var pārliecināties par savu mašīnas riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu garāža piedāvā visa tipa auto riepu un auto disku apkopes servisu, sākot ar riepu balansēšanu kā arī nobeigumā ar auto riepu un auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *