Katrs uzņēmējs darbā salīdzinoši aktīvi lieto dažāda veida sienas vai galda kalendārus. Kalendāri ir un būs diezgan nozīmīgs rīks lietu plānošanai. Kā arī sienas vai galda kalendāri ir bieži lietoti pat mājvietā, līdz ar to tie, var teikt, ir neaizvietojami mūsu ikdienā.

Stilīgi kabatas personalizēti kalendāri un arī glancēts sienas vai galda kalendārs jau ir labs reklāmas instruments. Gada kalendāru izgatavošana, izmantojot firmas logo, bieži vien šeit tiek izmantots kā reklāma. Pie tam tādi galda vai sienas kalendāri jau ir pilnvērtīgs reklāmas paudējs, kuru droši var izmantot reklāmas kampaņās, kā piemēram, prezentēt partneriem un klientiem, lai paustu savu cieņu. Tagad piemēram, kā dāvanas var būt arī lietoti personalizēti kalendāri, kur nereti tiek attēloti kādi kopīgi svarīgi mirkļi.

Galvenie kalendāru formāti

Kalendāri parasti tiks iedalīti pēc viņu izvietošanas. Vispirms visi tie kalendāri, neskatoties uz to, vai tas ir tieši jūsu personalizēts kalendārs vai nē, ir dalīti kabatas, darba virsmas jeb galda kalendārs vai arī pie sienas stiprināmais jeb sienas kalendārs. Savukārt plēšamie sienas kalendāri tiek iedalīti – vienbloka, kur ir rādīts tekošais mēnesis. Nākamā lieta, pastāv divu daļu ar šo mēnesi un nākamo, un pēdējais trīs bloku ceturkšņa sienas kalendārs. Šis parasti tiek izmantots birojos, jo ir ērti, kad redz iepriekšējo, šo mēnesi un nākamo. Birojos parasti tiek sastopami 1 mēneša galda kalendāri, kaut gan uz tiem var redzēt nākamo mēnesi mazā lodziņā. Tādu kalendāru druka lielos uzņēmumos notiek vairumā un ar šī uzņēmuma logo. Mājās parasti ir sienas kalendārs, priekš tam, lai vislabāk menedžētu savu laiku un atzīmēt notikumus.

Vai, piemēram, kalendāru druka patlaban vēl būs aktuāla?

Kalendāri jau ir ērti galvenokārt klientiem – tie būs neaizvietojami palīgi ofisu, banku un notāru iestādēs. Kas tad attiecas tieši uz biznesu, nemaz nebūs nozīmīgi vai, piemēram, uz rokām ir sienas vai galda kalendārs, tā priekšrocības tomēr ir saredzami:

  • Biznesa kalendāru izgatavošana, salīdzinājumā ar pārējiem, parasti būs lētāka: gudri izplānojot, var sūtīt vienreiz un uzreiz uz visu gadu. Pie tam tas jau ir pietiekoši steidzīgi un tam ir plašs cenu diapazons.
  • Vizuālā noformējuma opcijas ir bezgalīgas, Jūsu personalizēti sienas vai galda kalendāri var būt jebkura formāta, noformējuma un izpildījuma.
  • Korporatīvo kalendāru druka parasti ir variants neuzbāzīgi un izdevīgi novietot uz tā kaut kādu informāciju par firmu, iepazīstinot klientus ar brendu.
  • Kalendāri ir izdevība risināt jebkuru biznesa problēmu, pateicoties šādiem drukas variantiem.

Biznesa personalizētie kalendāri ir vispopulārākais produkts. Tur ieguldītā nauda jau ir diezgan maza, kā arī neieraudzīt reklāmu uz kalendāra vienkārši nav iespējams. Savukārt, katram no mums galda vai sienas kalendāri sniedz komfortablu opciju izsekot datumiem un arī menedžēt savu laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *