Kvalitatīvs kamīns nemaz nav tikai telpas sildīšanas ierīce – kamīni bieži ir lielas konstrukcijas, kuras kļūst tieši par interjera centrālo daļu. Lai arī Kaut gan uguns visu laiku pievilina sev Jūsu uzmanību izmantojot bezgalīgo liesmu spēli, bet arī būtisks ir pats kamīnkrāsns izskats un veids: iebūvēts, stiprināms tieši pie sienas, salveidīgs, daudz sastopami ir vēl tādi interjera kamīni, kā stūra.

Pie tam jāpiedomā par dizainu – klasisko versiju vai jau kādu mūsdienīgu variantu – tie jau ir vien daži kamīnu tipi, no kā var atlasīt piemērotu variantu. Interjera kamīni jau ilgi veido telpas koptēlu, tādēļ tā izvēlei būs jāpieiet īpaši apsvērti. Turklāt būs jāvienojas par kurināšanas veidu un vēl krāsniņas konstrukciju – no tā visa jau būs atkarīga visas sistēmas enerģijas efektivitāte.

Saunas un pirts krāsnis – variants uzlabot sev ikdienu

Jebkurš speciālists teiks, ka tiešām pirts vai saunas pamata sastāvdaļa ir krāsnis. Meklējot krāsniņas pirtij, sākumā jāizdomā, kas būs izmantots kā degviela: koks vai elektrība. Malkas apkures krāsnis, bez šaubām, vairāk ir atbilstošs standarta pirts tradīcijām, pie tam tās optimālais veids varētu būt sasniegts, lietojot ļoti dažāda veida izgatavošanas materiālus. Nenoliedzami, ka pirts krāsnis malkas apkuri mums jau ir ierastāks veids. Taču ir viens mīnuss, ar ko var saskarties cilvēki, kas uzliek saunas krāsnis ar ar malkas kurināšanu, ir vajadzība pēc uzkrāto ogļu un pelnu tīrīšanas. Savukārt, pirts krāsnis elektriskās ir dārgs prieks, taču tām jau ir noteiktas priekšrocības: ērtība kā arī lietošanas drošība. Šajā izkārtojumā ierīces pareizai darbībai jau būs nepieciešama droša elektroinstalācija un atsevišķi novietots elektrības paneļa skapis. Ja pirts krāsnis var būt elektrības un malkas kurināmas, tad saunas krāsnis visbiežāk jau ir tikai elektriskās, kas ir tas, kas atvieglina krāsns tīrīšanu un uzturēšanu, jo saunas parasti tiek ierīkotas vai pagrabā privātmājai vai jau dzīvokļos.

Kur iegādāties vislabākos kamīnus vai arī krāsnis ar malkas apkuri?

Mūsdienu tehnoloģiju laikā online vidē jau var pasūtīt jebkādas lietas, šobrīd pat iespējams nopirkt elektriskās pirts krāsnis vai interjera kamīnus, un saņemt konsultāciju par šo produktu. Pirms izvēlēties savu tirgotāju, obligāti ir nepieciešams skatīt šeit citu klientu atsauksmes konkrēti par pārdevēju. Pareizāk ir salīdzināt dažādus izgatavotājus, ko darbības sfēra ir elektriskās pirts krāsnis, malkas kurināmās vai varbūt stūra kamīni. Jo ir vairāk informācijas, jo labāk ir, pateicoties tam Jūsu izlase būs tiešām pareiza. Nenoliedzami, ļoti labi, ja pārdevējam ir arī ofiss ar varbūtību izpētīt kādus gatavos darbus vai arī materiālus. Noskaidrojiet, cik daudz gadus tirgū jau ir šis tirgotājs. Esot pircējam, uzmanīgi būtu jādomā par drošību, tad Jums būs augstas kvalitātes stūra kamīni vai saunas krāsnis elektriskās, kas kalpos daudzus gadu desmitus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *