Cilvēki, kuri nezina, izdzirdot vārdus “mazlietoti apģērbi un apavi”, iedomājas veikalu ar kalnu vecu lietu, kur mēģina sev kaut ko atrast trūcīgie. Tajā pat brīdī tie, kuru pirkumu iegādes vieta, kaut vai vienreiz ir bijuši lietoto apģērbu veikali, mēģina to nestāstīt visiem, priekš tam, lai izvairītos no jebkādas konkurences, tā kā nevēlas, lai kāds zina, kur un par kādu naudu viņi nopirka šo šiko blūzi.

Nenoliedzami, ne visi lietoto apģērbu veikali būs pilni ar pērlēm, eksistē vietas, kur lietotie apģērbi vai apavi jau ir bojāti vai citām izmantošanas pazīmēm. Bet tie, kuri prot sameklēt labu vietu, paliek jau par pastāvīgiem klientiem tādos veikalos, tā kā tur bieži varētu uzdurties kāda pazīstama ražotāja mantai, piem., Hermes šallei vai Louis Vuitton rokassomai. Pie tam šodien ir atrodami lietoti apģērbi internetā, kas atvieglo meklēšanu un sniedz iespēju viegli atrast ko īpaši neatkārtojamu.

Kā sameklēt kaut ko labu lietotu apavu vai apģērbu veikalā?

Gadījumā, ja Jūs interesē tieši klātienes lietotu apavu veikals vai apģērbu, tad ir jāuzzina, kurās dienās notiek piegāde. Tādā veidā eksistē iespēja iegādāties lieliskas lietotas drēbes par pievilcīgu cenu. Centieties sadraudzēties ar pārdevējiem, jo tādā veidā var palūgt, ka Jums ziņo par laiku, kurā brīdī tiek atvesti mazlietoti apavi un apģērbi. Parasti tā var iegūt pilnīgi jaunas lietas, ko neviens nav nēsājis. Otrkārt, uzziniet, kad tieši būs izpārdošanas. Citi lietoto apģērbu veikali var piedāvāt atlaides pat līdz 90 %! Tādējādi lietotie apģērbi vai apavi var būt nopirkti var teikt, ka par velti. Ja ir skatīti lietoti apģērbi internetā, šinī gadījumā jau ir jāsteidzas, tā kā internetā salīdzinoši ātri preces tiek izpirktas. Trešā lieta, pirms svētku dienās centieties pakārtot sev dienu tādā veidā, lai kāds lietotu apavu veikals būtu Jums pa ceļam. Interesanti, bet konkrēti pirms svētkiem tādos veikalos tiek ievestas diezgan neparastas lietas. Ceturtkārt, veiciet revīziju savu apģērbu un apavu skapī, tad sataisiet sarakstu, ko konkrēti Jums trūkst. Gudrāk tomēr ir vērst īpašu uzmanību modernām lietām un arī neatkārtojamajiem variantiem. Piektā lieta, cītīgi veiciet meklēšanu un arī pētiet lietas stāvokli, jo starp visām lietām noteikti būs atrodami mazlietoti apavi vai apģērbi. Turklāt ļoti bieži zīmolu veikali izpārdod lietas no jau vecām kolekcijām tieši par smieklīgām cenām, bet lietoto apģērbu veikali šīs preces izpērk. Bez šaubām, slavenu zīmolu lietoti apģērbi vai apavi jau ir dārgāki nekā citas preces, bet to cenas būs ievērojami zemākas nekā parastajos veikalos. Visbeidzot, nezaudējiet savu galvu! Ļoti lietoti apavi vai apģērbi pat, ja tie ir slavenas brendu kolekcijas izbijusī pērle, Jums tiešām nav vajadzīgi, jo tās drēbes, kuras ir diezgan nolietotas, Jūs negribēsiet nēsāt.

Kritēriji, kuriem atbilst pārbaudīti lietoto apģērbu vai apavu veikali

Pirms sākt meklēt lietoto apģērbu veikalu, apskatieties, kādi tad lietoti apavi internetā atrodami. Šobrīd ļoti daudziem veikaliem ir arī informatīvas lapas onlainā vai arī interneta veikali, kur varēsiet iepazīties ar sortimentu, noteikumiem, atlaidēm un citām niansēm. Pērkot internetā, būtu vērtīgi skatīties vēl atsauksmes tieši par doto veikalu, pateicoties tam tad būs skaidra veikala reputācija tirgū. Izpētiet reģionu, kur ir veikals, tā kā, piemēram, lietoti apģērbi Rīgā vai vēl labāk tās centrā būs daudz labāki, nekā, piemēram, kādā attālā reģionā. Izpētiet preču piedāvājumu, jo tas būs lielāks, jo pastāv lielāka varbūtība Jums atrast ko noderīgu un arī labas kvalitātes, uzsākot ar tādu preci, kā mazlietoti apavi un beidzot ar apģērbiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *