Amatnieku radītie darbi vienmēr ir bijuši novērtēti ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Ja runājam konkrēti ar kokapstrādi, tad ļoti populāri ir ne tikai dažādi no koka darināti nieciņi, bet arī mazās un lielās mēbeles, kā arī nelieli projekti, kas sevī ietver saskaņotas dāra mēbeles no koka, lapenes, pirts mājiņas un pat bērnu rotaļu laukumus, smilšu kastes un suņu būdas.


Ar dažādiem kokapstrādes pakalpojumu sniedzējiem var iepazīties internetā un atrast sev atbilstošāko ar ko kopā sākt realizēt iecerēto.

Ieskaties piedāvājumā – https://vud.lv/produkti/

KUR PIRKT DĀRZA MĒBELES SAVAM DĀRZAM?
Jebkuram no mums brīvo laiku patīk pavadīt ārpus telpām, taču, tas nenozīmē, ka ir jāpamet savi mājokļi. Lai savu pagalmu padarītu mājīgāku, ir iespējams pēc pasūtījuma izgatavot dārza mēbeles, dažādus atrakciju veidus bērniem, ieskaitot smilšu kastes, noteikti der padomāt par mājas sargu un pasūtīt skaistu suņu būdu un atpūtas brīžiem koka pirti vai kublu. Pēc pasūtījuma radītos bērnu laukumiņus var veidot pēc klienta sirds patikas, aprīkojot gan ar šūpolēm, gan kāpšļu sienām un slīdkalniņiem. Tā pat var pasūtīt dažādas smilšu kastes, kas kalpos jaukām rotaļām arī pašiem mazākajiem. Saprotams, ka dārza mēbeles no koka un arī spēļu laukumiņus ir iespējams izgatavot saskaņotus. Sakopts pagalms un skaistas dārza mēbeles tā vien aicina vairāk laika pavadīt ārpus telpām.

PIRTS RITUĀLI MŪSDIENĀS.
Jau izsenis zināms, ka latviešiem ļoti tuvi ir pirts rituāli. Katrā kārtīgā lauku mājā ir vajadzīga pirts, un, ja to nav iespējams uzbūvēt ar pamatiem, ir iespējams iegādāties pārvietojamu pirti un arī kublu, kurā veldzēties pēc karstas pirts apmeklējuma vai gluži pretēji – sildīties, kamēr apkārt sniega kupenas. Pārvietojamās pirtis ir cilindra formas un izskatās pēc apgāztas mucas. Pateicoties savai formai, tās ļoti ātri uzsilst un ir iespējams baudīt pirts priekus jau drīz vien pēc iekurināšanas. Labā ziņa ir tā, ka pirtis ir iespējams arī iznomāt. Šāds pakalpojums ir parocīgs reizēs, kad pašiem sava pirts mājiņa nav, taču gribas izbaudīt pirts rituālus nedodoties ārpus mājām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *