Remonta interesantākā daļa, noteikti ir mājokļa iekārtošana pēc darbu beigām. Mēbeļu veikalos ir atrodama alternatīva jebkāda veida mēbelei, pie tam, tās nav sagnējas un vecmodīgas, bet ļoti askētiskas un modernas. Nav nebūt tā, ka pēc pasūtījuma veidotas mēbeles, izmaksā dārgāk, kā jau esošās, salona atrodamās un uzreiz nopērkamās.


Ja mēbeļu veikali nepiedāvā tādas mēbeles, kādas ir vēkme iegādāties, vai tās īsti līdz galam neiederas interjērā, īpaši pasūtītas mēbeles būs risinājums. Lai izgatavotu tiešī tādu mēbeli, kādu ir vēlme redzēt interjērā, dizaineri, izgatavotāji un pasūtitājs strādā plecu pie pleca. 21. gadsimta tehnoloģiskās iespējas ir devušas iespēju izmantot modernākos dizainus un kvalitatīvākos materiālus klienta vēlmju izpildīšanai.

Uzzini vairāk – https://www.rekurzeme.lv/reklamraksti/kas-janem-vera-iegadajoties-virtuves-mebeles-pec-pasutijuma-144074

KVALITATĪVAS, PĒC PASŪTĪJUMA VEIDOTAS MĒBELES.
Tieši virtuve ir tā telpa, kurai klienti izvēlas mēbeles pasūtīt individuāli. Ja veikalu piedāvājums jau gatavai, iebūvējamai virtuvei neliekas piemērots, pēc pasūtījuma veidotas virtuves iekārtas būs labs risinājums. Virtuves iekārtas izgatavošana nav laikietilpīga, pie tam, pastāv iespēja, ka, iegādājoties to salonā, būtu jāgaida piegāde, kas nozīmē vismaz nedēļu vai divas nevarēsit to uzstādīt. Cilvēkiem patīk ap sevi radīt harmoniskas lietas, tādēļ saskaņotas mēbeles un interjērs visā mājoklī ir tas, kas telpai piedod mājīgumu. Galdus, krēslus, plauktiņus un citas mazās virtuves mēbeles, protams, var pasūtīt pieskaņotus kopējam virtuves tēlam, taču, ir arī iespēja, tos iegādāties atsevisķi. Iebūvējama virtuves iekārta ir labs risinājums jebkāda tipa mājoklim, jo viegli pielāgojama un arī izgatavojama.

KUR MEKLĒT LABU SIENAS SKAPI

Pasūtot vai meklējot jaunas mēbeles savam mājoklim, noteikti jāņem vērā visu telpu īpatnības un vajadzības. Ieteikums sākt ar iebūvēto skapju izvēli telpām. Iebūvētais skapis nav kā sekcija, jo tam ir bīdāmās durvis un tos var nolikt pie telpas mazākās sienas, vai pat stūrī un tie ir neticami ietilpīgi. Ja šķiet, ka ieliekot telpā lielu skapi uzreiz pazudīs telpas platība, to var novērst ar optisko ilūziju – skapja bīdāmajās durvīs ievietot lielus spoguļus. Viesistabā galvenās mēbeles līdzās ērtam dīvānam, ir TV iekārta un citas viesistabas mēbeles. Milzīgās, smagnējās padomju laiku sekcijas, ir nomainījušas kmpaktas TV iekārtas, kas sevī spēj paslēpt tik pat, ja pat ne vairāk kā padomju mēbeļu būves pērle. Tām ir universāls dizains un daudz dažādi plauktiņi, kas ir aprīkojami ari ar durtiņām un atvilktnēm. Pēc virtuves un viesistabas iekārtošanas, ir vērts ķerties pie vannasistabas mēbeļu atrašanās, turklāt, arī šīs telpas noformēšana var būt pilnībā individuāla, veicot speciālu mēbeļu pasūtījumu, nevis izvēloties no pieejamā mēbeļu klāsta salonā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *