Supošana ir uzskatīta par diezgan aktīvu, taču uzticamu sportu un tas tā arī ir. Taču kā arī katrs sporta veids, tas pilnībā neizslēdz ievainojumus un neparedzētus apstākļus. Tomēr, lai nerastos problēmas, bet supošanas process sagādāja prieku, izlasiet kā tiek realizēta tāda aktīvā atpūta, uzziniet visu par drošības pasākumiem, kādā veidā tiek piemeklēti sup dēļi un citi inventāra piederumi.


Sup noma būtu lielisks variants kādā veidā uzzināt vairāk par šo atpūtu, un ja supošana tik ļoti iekritīs sirdī, ka nākamais jau būs savi sup dēļi.

Kā varētu iemācīties supot?

Iesācējam var likties, ka, lai uzsākt savu supošanas praksi, viss, kas nepieciešams, ir aiziet tur, kurā var būt nopirkti sup dēļi un tad sākumā iegādāties lētāko variantu. Kaut gan tas nav viss, jo sup dēļi atšķiras pēc to konstrukcijas, materiāliem, izmantošanas mērķa un vēl attiecīgi arī cenas. Var šķist, kad kvalitatīvākie sup dēļi ir dārgākie, bet bieži vien tie ir domāti jau pieredzējušiem sportistiem, taču jauniņajiem var nederēt. Tāpēc iesācējiem būs rekomendēta sup īre, kur pēc pilnas apmācības vajadzētu pāris reizes supot pa mierīgu virsmu. Sup īre piedāvā opciju mainīt dažādus dēļus un atrast sev piemērotāko, lai sup saullēkts būtu satikts komfortablā vidē. Mūsdienās ir tāds dēlis, kā E-Foil, šeit galvenā īpašība ir tāda, ka tas ir elektrisks un ļauj lidot virs ūdens. Balstoties uz iepriekš minēto, sup piedzīvojums var veicināt neaizmirstamus iespaidus, taču labāk, ja vispirms tiktu izvēlēta sup noma.

Sup izbraucieni vai jau velosipēdu noma, dažādi tipi aktīvai atpūtai

Aktīvā atpūta ik gadu paliek aizvien populārāka, visiem ir apnicis All inclusive un parādās gribēšana, lai atpūta ar draugiem ir pilna ar iespaidiem. Latvijas teritorijā eksistē daudz variantu tam. Tagad populāra ir Sup noma, kas ļauj sportu savienot ar dabas baudīšanu. Tik ļoti aizraujoši, ja esot uz sup saullēkts tiks sagaidīts esot kopā ar mīļoto. Bez tam šodien ir tāds dēlis kā E-Foil, kas pa īstam piepaceļ Jūs virs ūdens virsmas. Vienmēr pieprasīta bija tieši laivu noma, ko tad cilvēki izmanto ne tikai zivs ķeršanai, bet arī randiņiem. Atceraties, ka Jūrmalā vienmēr ir piedāvāta katamarānu noma, kas ir tas, kas liek cilvēkiem ne vien sēdēt, bet arī kustināt kājas, bet, priekš tam, lai labāk izbraukt sauszemi, velosipēdu noma jau ir labakā alternatīva. Ir skaidrs, ka pat pie mums atpūta ar draugiem vai ģimeni varētu būt interesanta, mums vienīgi jāmēģina atklāt sev citu Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *