Modernā vide jau ir diezgan izmanījusies, kā rezultātā šodien uz jaunām mašīnām var braukt ne vienīgi diezgan turīgi klienti, taču pat vienkāršie iedzīvotāji ar vidējo algu līmeni.


Auto līzings, kā arī pretīmnakoša cenu politika jaunām mašīnām aizvien vairāk rosina cilvēkus iegādāties nevis lietotus, bet jau jaunos auto. Pamata atšķirība jau ir tajā, ka tieši ar vecām automašīnām vienkārši spēja tikt galā pat auto saimnieks un nomainīt nepieciešamo auto detaļu, vai arī veikt nebūtisku remontu. Tomēr mūsdienu mašīnas visas ir pilnas ar elektroniku, kas liedz iespēju veikt remontu pašam un spiež cilvēkus doties tāda veida vietām kā, piemēram, sertificēts toyota autoserviss vai cita veida markas serviss. Līdz ar to jau ir nozīmīgi, lai ir izraudzīts ne vien cenu ziņā patīkams autoserviss Rīgā vai citur Latvijā, bet tajā pat brīdī arī ar plašu pakalpojumu klāstu, kas tad tiek veikti kvalitatīvi.

Auto servisu tipi

Ikkatrs autoserviss Juglā vai citā Rīgas mikrorajonā tiek iedalīts 3 pamata grupās, sertificēti konkrētu marku dīleru auto servisi, licencēts parasts autoserviss un privāto garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko tie atšķiras un, kāds tieši būtu atbilstošākais opcijas variants, mēģināsim noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas serviss, tāds var būt, piemēram, sertificēts lexus autoserviss, tie parasti ir izveidoti kā noteiktas auto brenda markas pārstāvji, kuru remontā specializējas. Vairumā gadījumu tas būs automašīnas apkope ar garantiju, tā kā, ja, piemēram, būs nepieciešams auto remonts, transportlīdzekļa īpašnieks būs spiests maksāt “labu” summu. Protams, tāda lieta nenotiek visos sertificētos servisos, tāpēc minētais apstāklis būtu labi jānoskaidro.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai arī citur Latvijā, kas tad ir reģistrēts, ievērojot Latvijas likumus un šie servisi pilnībā jau ir atbildīgi par paveikto darbu, arī tad, gadījumā ja Jums vajadzīga vien riepu montāža un balansēšana. Tāda veida serviss ir salīdzinoši izplatīts, šadā servisā būs kā kvalitatīvs automehāniķis, gan auto elektriķis, gan arī augstas kvalitātes pakalpojumi. Tajā pašā laikā darba izmaksas būs mazākas.
Privātās garāžas, kurās piedāvātais auto remonts tiek izpildīts neoficiāli. Bez šaubām, šajā vietā būs mazas cenas, taču te nav arī jebkādu garantiju, kā arī atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Un jauno auto diagnostika drīzāk nebūs pareizi realizēta.

Servisa pareizās izvēlēšanās nosacījumi

Brīdī, kad būs izvēlēts autoserviss Juglā vai arī jebkādā citā rajonā, nedrīkst skatīties tikai uz pakalpojuma izmaksām. Vajadzīgs izvērtēt autoservisa darbinieku kvalifikāciju un nepieļaut, kad Jūsu auto diagnostika būs realizēta neprofesionālā garāžu darbnīcā. Labākajā variantā var būt iztērēta tikai nauda un laiks. Vissliktākajā – varētu būt vajadzīgas jaunas rezerves daļas vai pat auto. Šeit būtu labākais variants tāds – līdz brīdim, kamēr ir garantija, auto remonts un apkope jaīsteno tikai pie dīlera. Taču pēc garantijas serviss nav izdevīgs, un tam jau nav lielas jēgas. Un labāk jau ir sazināties ar lieliem servisiem, kas tieši var klasificēties, piemēram, kā sertificēts toyota autoserviss. Kas attiecas jau uz servisiem privātajās garāžās, to servisu varētu izmēģināt tikai tajā gadījumā, ja būtu kāds drošs automehāniķis vai arī auto elektriķis. Pretējā gadījumā labāk būtu izlasīt citu klientu atsauksmes, jo pat slikti veikta riepu montāža un balansēšana var novest pie bīstamas situācijas uz ceļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *