Lieldienas vairs nemaz nav aiz kalniem un drīz vien būs jāraugās ne tas, kam tad būs vārda dienas martā, taču kurš tad svin svētkus aprīlī, vai, piemēram, maijā. Pūpolsvētdiena un Lieldienas jau ir, droši vien, šogad tādi svētki, ko visvairāk gaida.

Gads bija grūts, COVID-19 ieviesa diezgan smagas izmaiņas mūsu dzīvēs. Tādēļ mums pašiem jāmēģina radīt svētku gaisotni sevī. Kādā veidā to izdarīt? Skaisti Pūpolsvētdienas novēlējumi, kā arī sirsnīgi Lieldienu pantiņi bērniem  nesīs svētku sajūtu jūsmājās. Arī tad, ja nevar redzēties ar saviem tuvajiem cilvēkiem, šodien jau var nodot skaistus vārdus tik daudziem variantiem. Un ļaujiet, lai Lieldienu rīts ir ikvienam skaists un arī silts, sameklējiet īstos vārdus tādos portālos, kur ir novēlējumi, dzejoļi un pantiņi – https://labadavana.lv/apsveikumi/svetki/pareizticigo-lieldienas/

Kā var izcelt svētkus un ko tad izteikt tuvākajiem?

Šobrīd ir diezgan atšķirīgi portāli, kur ir ne tikai vārda dienu kalendārs, taču arī dzejoļi un pat idejas dāvanām, taču kā atrast to pantiņu, kurš ir piemērotākais Jūsu gadījumā? Šajā gadījumā noderīgs risinājums būs meklēšanas rīks, bez šaubām ir ļoti nozīmīgi, ja portāls, kas apvieno novēlējumus, piedāvā cilvēkiem arī filtru, kas palīdz atrast, piemēram, atsevišķi vārda dienas martā vai arī aprīlī. Protams, būtiski izdalīt arī personas – mammu vai vīru. Turklāt, gadījumā ja šī vietne var arī pastāstīt, kas tad ir Pareizticīgās Lieldienas, vai tiek atlasītas skaistas tautasdziesmas par Lieldienām, ir vēl labāk. Tā kā šādi Jums būs atrodami ne vien skaisti apsveikumi, bet arī daudz jaunas informācijas ar ko var dalīties, sēžot pie svētku galda.

Svētku kalendārs, mums visiem saka uz priekšu, kādi ir gaidāmie svētki, un tieši šobrīd tuvojas Lieldienas. Tajā pat brīdī nedrīkst aizmirst arī vārda dienas, jo dažiem cilvēkiem tie jau ir svarīgāki svētki nekā, piemēram, dzimšanas diena. Līdz ar to, atrodot priekš sevis to vietu, kurā smelties ar dāvanu idejām un dzejoļiem, noderētu atzīmēt sev arī vārda dienu kalendāru. Šajā gadījumā Jūs vienmēr zināsiet, kas svin vārda dienas aprīlī, un vēl pagūsiet viņus apsveikt. Turklāt jau ir interesanti, ja lapā atrodas ne vienīgi vārda dienas, bet arī, piem., vārdu skaidrojums. Reizēm apsveikumi ietver vārdus, kuri izcel šo cilvēku īpašības. Nenoliedzami, skaisti vārdi liks cilvēkam uzsmaidīt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *