Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā.


Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

Vairāk lasi – http://logunams.lv/

PLASTMASAS VAI KOKA LOGI?
Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Sākotnēji PVC jeb pastmasas logi nomainīja koka loga rāmjus, taču, nu jau viss notiek otrādi – koka rāmji nomaina plastmasas. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Piemēram, PVC logu rāmji ir izturīgāki un arī hermētiskāki, kas palīdz labāk regulēt telpas ventilāciju. Ar vien populārāka izvēle klientu vidū ir alumīnija logu rāmju izgatavošanai. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Nepareizi montēti logi rada dažādas būtiskas problēmas telpai un ēkai kopumā, kā galveno piemēru minot nepareizu telpas ventilāciju, kas var novest (un visticamāk arī novedīs), pie pelējuma rašanās un citām problēmām, kas atsaucas uz ēkas kopējo stāvokli.

KAS IETILPST LOGU MONTĀŽAS APDARĒ?
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
PIEMĒROTI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU MĀJAI.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Visu ārējo fasādi ir iespējams izgatavt pēc vienota stila.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *