Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast kā arī, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē.

Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām. Uzzini vairāk te!

DROŠĀKIE LOGU MONTĀŽAS VEIDI.
PVC logi, kas tautā saukti vienkārši par plastmasas logiem, mūsdienās ir populārākais logu veids visā pasaulē. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Piemēram, PVC logu rāmji ir izturīgāki un arī hermētiskāki, kas palīdz labāk regulēt telpas ventilāciju. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Mūsdienu iespējas nodrošina dažādus veidus kā alumīnija konstrukcijas integrēt fasādes eksterjerā gan krāsu, gan formas ziņā. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Vaicāsiet kādēļ? Nepareizi montēti logi rada dažādas būtiskas problēmas telpai un ēkai kopumā, kā galveno piemēru minot nepareizu telpas ventilāciju, kas var novest (un visticamāk arī novedīs), pie pelējuma rašanās un citām problēmām, kas atsaucas uz ēkas kopējo stāvokli.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAI MĀJAI.
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
PIEMĒROTI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU ĪPAŠUMAM.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *