Tie, kuri nezina, kad dzird tādus vārdus, kā “mazlietoti apģērbi un apavi”, iedomājas sev veikalu ar veselu kalnu vecu lupatu, kur cenšas priekš sevis kaut ko atrast maznodrošinātie. Tajā pat brīdī tie, kuru iepirkšanās vieta, kaut reizi bijuši lietoto apģērbu veikali, mēģina to nevienam nestāstīt, lai izvairītos no jebkādas konkurences, tā kā negrib, lai kāds uzzina, kur vai arī par cik tie nopirka šo šiko blūzi.

Bez šaubām, ne visi lietoto apģērbu veikali būs bagāti ar pērlēm, pastāv vietas, kurās lietotie apģērbi vai apavi jau ir bojāti vai citām lietošanas pazīmēm. Bet tie, kuri māk sameklēt to īsto vietu, kļūst jau par pastāvīgiem pircējiem tāda tipa veikalos, tā kā tur bieži varētu uzdurties kāda pazīstama brenda lietai, piem., šallei no Hermes vai arī Louis Vuitton rokassomai. Bez tam šodien būs pieejami lietoti vai arī jauni sieviešu džinsi internetā, kas atvieglo meklēšanu, kā arī ļauj viegli uziet ko īpašu.

Pamata kritēriji, iegādājoties mazlietotus apģērbus

Pirms būs meklēti lietoti apģērbi internetā vai gribat apmeklēt kādu tirdzniecības vietu, kurā var uz vietas nopirkt lietotas drēbes, mēģiniet ņemt vērā turpmāk minētās nianses:

1.Sagatavojiet sev vajadzīgo lietu sarakstu. Bieži vien lietoto apģērbu veikali var arī samulsināt ar savām zemām cenām un milzīgo piedāvājumu, Jūs varat aizmirst, kad īstenībā Jums vajadzēja nevis izejamās kurpes, bet gan ziemas zābakus. Tāpēc vislabāk sastādīt sarakstu ar tām lietām, ko tad tiešām vajag, jo tā Jūs nepalaidīsiet garām lielisku dūnu jaku vasarā un jauku kleitu ziemas mēnešos.
2.Tādos veikalos ir jauni vai mazlietoti apģērbi, kur nav redzams, ka tie jau ir nēsāti. Tāda veida lietas standartā maksā vairāk nekā pārējās, bet šīs preces tiešām jau ir lētākas nekā citos veikalos. Turklāt lietotie apģērbi un apavi ļoti bieži jau tiek pirkti bērniem, tā kā šajā gadījumā mammas sevišķi neuztraucas, ka bērni ko saplēš vai sabojā. Pie tam var sev izvēlēties ko noderīgu un arī mazlietotu.
3.Apmeklējiet dažādas vietas, kamēr tiek atrasts tieši Jūsu lietotu apavu veikals, vai apģērbu. Tā kā tad Jums būs iespēja sadraudzēties ar veikala konsultantiem, un zināt vienmēr, kad atnāks jaunas preces, mēģinot šādi iegūt sev dārgumus.
4.Eksperimentējiet. Pasūtīt unikālas preces brendu tirdzniecības vietās tomēr ir diezgan nepārdomāti, tā kā Jums varētu nepatikt vai ātri apnikt ekstravagantā lieta. Turpretim, mazlietoti apģērbi ir forša iespēja veikt eksperimentu ar savu stilu un atrast ko neparastu par pieņemamu cenu, kā arī kvalitāte neliks vilties!
5.Uzziniet, kad lietoto apģērbu veikali rīko akcijas un atlaides, tā kā tādējādi iespējams daudz izdevīgāk nopirkt, kā piemēram, slavenu brendu lietas.

Kur tad sameklējami lietoti apģērbi Rīgā?

Pirms skatīt lietoto apģērbu veikalu, aplūkojiet, kāda veida lietoti apavi internetā atrodami. Mūsdienās ļoti daudziem veikaliem ir arī informatīvas lapas onlainā vai arī internetveikali, kur var iepazīties ar piedāvājumu, noteikumiem, akcijām vai citam lietām. Arī šeit ir nozīmīgi atrast arī atsauksmes tieši par doto vietu, pateicoties tam tad būs zināma tā reputācija. Izpētiet rajonu, kur ir veikals, tā kā, piem., lietoti apģērbi Rīgā vai vēl labāk tās centrā būs daudz labāki, nekā kādā tālā rajonā. Apskatiet piedāvājuma klāstu, jo tas būs lielāks, jo pastāv lielāka iespēja atrast kaut ko noderīgu un arī labas kvalitātes, uzsākot ar tādu preci, kā mazlietoti apģērbi un beidzot ar apaviem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *