Laba garāža ir ilgtermiņa ieguldījums ne tikai automašīnas uzturēšanā, bet arī saimniecības vides labiekārtošanā. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas ir universāls būves tips, jo nodrošina arī mantu glabāšanas opciju.

Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot. Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā.

SALIEKAMAS GARĀŽAS MĀJĀM UN LAUKU MĀJĀM.
Saliekamjām moduļu garāžām ir dažādi veidi. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ir pieejamas arī traktoriem paredzētas garāžas, kas ir lielākas, taču tik pat mobilas un ērti uzstādāmas. Jau esošai garāžu konstrukcijai ir iespējams pielāgot un izveidot garāžu vārtus, kas būs funkcionāli un kalpos ilgi. Garāžām ir dažādas cenas un tās iedalās pēc dažādiem faktoriem, galvenokārt pēc izmēra un seguma veida, jo akrila un dzelzs garāžām cenas būs atšķirīgas. Konsultanti noteikti palīdzēs izvēlēties piemērotāko no garāžu tipiem jūsu vajadzībām.

CIK MAKSĀ MOBILIE ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmi un pārvietojami. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *