Nākot vasarai, aktualizējas jautājumi par brīvā laika pavadīšanas iespējām dabā. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies.

Daudzi izvēlas brīvo laiku pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem un jūras. E-foil, SUP dēļi (sup saulriets), katamarāni un laivas ir pieprasītākie aktīvās atpūtas līdzekļi, ko klient vēlas nomāt. Ja plānojat brīvdienas pavadīt kādā kempingā pie ūdeņiem, tad iesakām laicīgi izpētīt aktivitāšu pieejamību un vai iespējams nomāt aktīvās atpūtas atribūtus.

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM.
Ūdens atrakciju pilnīgai izbaudīšanai, noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma, kas pieejama katram interesentam. Tātad redzam, ka pieejamas dažāda veida inventāra nomas iespējas. Vairums kempingu, kas piedāvā atpūtu uz ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kopānija.

KĀ ATRAST LABĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?
SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *