Ja pavērojam ēku fasādes Latvijā, tad plastmasas logi būs tie, kas redzami dominē cilvēku izvēlē, kad runa par logu montāžu. Latvijā ir auksts ziemas un karstas vasaras, mitri rudeņi un vēli pavasari, kas nozīmē, ka gada lielākajā daļā ir jānodrošina patīkams siltums iekštelpās.

Starpsezonās, respektīvi, pavasaros un rudeņos, kad sākas un beidzas apkures sezona, temperatūra dzīvoklī un ārā nav krasā atšķirības amplitūdā, taču, aukstā ziemā, gribētos atrasties siltā mājoklī, savukārt karstā vasarā – mazliet vēsākā. Saprātīgu temperatūras amplitūdu telpā palīdz regulēt lieliski logi, tādēļ pakešu logi ir klientu pirmā izvēle, pakalpojumu sniedzēju mājas lapā var apskatīties pilnu piedāvājumu.

KĀ UZLABOT TEMPERATŪRU DZĪVOKLĪ DAUDZSSTĀVU MĀJĀ?
Pēdējos gados energoefektivitātes jēdziens tiek dzirdēts ļoti bieži. Tam ir vienkāršs izskaidrojums. Latvijā daudzstāvu nami, galvenokārt, ir būvēti, aptuveni, pirms 40-50 gadiem un daudzi no tā laika nav piedzīvojuši nekāda veida remontdarbus. 40-50 gadu laikā ir mainījies daudz kas – sākot ar ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un beidzot ar pakalpojumu cenām. Ja apkures sistēma ir novecojusi, dzīvoklī ir vecie koka logi, taču jāmaksā ne tā mazākā maksa par komunālajiem pakalpojumiem, ieskaitot apkuri, tad dzīvošana šādā dzīvoklī nav rentabla. Visātrākais un efektīgākais veids kā to panākt, ir veco koka logu nomaiņa uz plastmasas logiem. Arī Eiropas fondu apgūšana Latvijā ir sekmējusi namu energoefektivitātes celšanos, jo tiek renovētas un siltinātas ēku fasādes un mainītas komunikācijas, uzstādīti PVC logi. Viennozīmīgi, tas ir liels atspaids ne tikai uz iedzīvotāju komfortu, bet arī ēkas mūžu.

CIK IZMAKSĀ JAUNI PVC LOGI?
PVC logi ir redzami visur – dzīvokļos, mājās, garāžās un arī saimniecības ēkās. Tie var būt gan atverami, gan bez šādas funkcijas. Visi mērījumi tiek veikti individuāli pēc pieteikuma saņemšanas. Arī apdares darbi pēc montāžas beigām tiks sakārtoti un nebūs jāmeklē vēl cits pakalpojuma sniedzējs palodzes uzstādīšanai. Kad tiek noskaidrotas visas projekta pozīcijas, ir iespējams veikt cenas aprēķinu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *