Vasara ir klāt un daudzi turpina kalt savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no populārākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem.

Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties! Dažādu ūdens atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

BRĪVĀ LAIKA PAVADĪŠANA PIE DABAS KRŪTS VISAI ĢIMENEI!

Ja izvēle krīt par labu brīvdienām pie ūdens, tad noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos(ieskatie te – ūdens motocikla īre). Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Lai pār ūdens virsu lidotu vārda vistiešākajā nozīmē, iesakām izmēģināt e-fiol nomu. Iznomājot SUP dēļus, būs iespēja romantiski vērot saullēktu vai saulrietu, vai arī ar katamarāniem vizināt bērnus.

VAI IESPĒJAMS IZNOMĀT LAIVAS UN EFOIL DĒĻUS?

SUP dēļu nomu, noteikti, var saukt par populārāko klientu vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Starp citu, SUPošana ir viens no labākajiem treniņu veidiem visai ķermeņa muskulatūrai. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Asāku izjūtu cienītājiem patiks izmēģināt nebijušas sajūtas ar e-foil dēļu palīdzību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *