Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.
Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda veida servisus, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Katrā Ziņā netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ārkārtīgi pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs allaž!
Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/
KŪKAS, KLIŅĢERI UN ARĪ TORTES PĒC PASŪTĪJUMA.
Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga. Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pirkt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams, vienmēr būs svaigs un gards.
ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS BANKETĀ.
Banketa galdu klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda tipa banketi telpās un ārpus tām, ir īpaši populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Obligāti nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Loģiski, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.