Konditoreja daudzus piesaista fantastisko smaržu un neticami gardo ēdienu dēļ, tāpēc piedāvājumu saraksts arvien tiek uzlabots. Iecienītie konditorejas izstrādājumi paredzēti dažādiem dzīves notikumiem, tāpēc varat pasūtīt kliņģeri, uzkodas, greznas tortes utt. Konditorejas un beķereja Rīgā vēlas sniegt klientiem ļoti patīkamas emocijas, tāpēc pieejami arī vairāki jauni izstrādājumu noformēšanas risinājumi. Gaisīgās tortes pēc katra pasūtījuma iespējams maksimāli pielāgot konkrētā klienta vajadzībām, tāpēc katru reizi izmaksas būs atšķirīgas, bet produkta kvalitāte ir nemainīgi laba. Ar konditorejas darbinieku palīdzību tiek rīkoti dažāda apmēra banketi, tādēļ nebūs pašam jādomā par ēdināšanas norisi, jo visu izdarīs pieredzējuši un radoši darbinieki.

Kādēļ pasūtīt personalizētu torti?

Klasiskās tortes uz pasūtījumu tiešām spēj ieinteresēt ikvienu, jo šāds piedāvājums ļauj izpausties, veidojot īpašus zīmējumus, uzrakstus utt. Tomēr pasūtīt kūku var atšķirīgiem pasākumiem – kāzām, bērnu un savām jubilejām utt., pietam konditori varēs palīdzēt izvēlēties labāko variantu noformēšanai. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā tiek gatavotas arī vairākos stāvos, tāpēc konditori dod iespēju izmantot speciālo statīvu, kas stingri saturēs kopā skaisto izstrādājumu Pilnīgi visiem ir saprotams, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, jo konditorejās ir tik plašs piedāvājums un lieliskas garšu variācijas, ka nav nemaz jāuztraucas par savu veikto izvēli! Konditorejas darbinieki patiešām rūpīgi apvieno klienta izraudzītās garšas, lai iznākums būtu ideāls, jo tieši tas liek katram justies īpašam un svarīgam savās svinībās!

Banketu serviss pārdomātām svinībām

Ja vajadzīga rūpīga galda klāšana dažādos svētkos, Jūs varat lūgt konditorejas palīdzību, lai visu iespējami labāk noorganizētu. Plānotie izbraukuma banketi norit jebkurā Jūsu izraudzītajā vietā, pietam pati konditoreja var Jums nodrošināt gan galda piederumus, gan teicamas uzkodas un citas lietas. Banketu ēdienkarte tiek pielāgota katram individuāli, tāpēc galdu klāšana atšķiras un pakalpojuma cenas var mainīties. Uzkodas banketiem ir visai noderīga opcija, jo tās var ērti nobaudīt un tās tiešām lieliski papildinās kafijas pauzes. Galdu klāšana katrā izbraukumā ir ļoti nozīmīgs un svarīgs darbs, tāpēc konditoreja katru reizi parūpējas, lai viss tiktu izdarīts maksimāli labi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *