Jau izsenis, meistariem, kuri ikdienā strādā ar koku, metālu un arī citiem amatniecības materāliem, ir bijusi īpaša loma un statuss ražotāju vidū. Ja ir izdevība pie kalēja vai kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas ir izveidots vienā eksemplārā, prece un arī pakalpojums uzreiz iegūst ekskluzīvu statusu. Mūsdienās īpaši pieprasīti ir dažāda veida metāla izstrādājumi, veidoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan arī ražoti rūpnieciskos nolūkos. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam sameklēt visu, sākot ar vairākiem interjera un mākslinieciskā priekšmetiem, gan arī vārtiem, žogiem, margām kā arī pat logu restēm un arī metāla konstrukcijām. Arī metāla sijas ir plaši izplatīts produkts.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.kaleji.lv/produkti/

Dzelzs kāpņu montāža objektā.

Viens no izplatītākajiem pasūtījumu paveidiem ir metāla kāpnes kā arī trepju margas. Trepes un arī margas ir veidotas arī lieliem pasūtījumiem daudzdzīvokļu māju jaunbūvēm. Kā lielisks telpas stila objekts var kalpot interesantas metāla trepes un arī nerūsējoša tērauda margas. Kalēji kopā ar interjera dizaineriem ar lielu entuziasmu izstrādā dažādus piedāvājumus potenciālajiem un pastāvīgajiem  klientiem. Nevajag aizmirst par trepju margām! Kāpņu margas ir nozīmīga trepju komponente ne tikai vizuālā noformējuma, bet to drošības ziņā. Margas, kuras veidotas no metāla, ir drošas un arī izturīgas, bez tam pirkuma cenā ir iekļauta kāpņu un arī margu montāža. Mākslinieki un metālapstrādes firmu eksperti visos laikos ir ļoti atvērti sadarbībai ar klientiem ieceru realizēšanai.

 

Metāla nožogojumi un vārti pēc individuāla pieprasījuma.

Pie metālapstrādes speciālista iespējams vērsties arī situācijās, ja vajadzīgs radīt kā arī izgatavot žogus un vārtus. Speciāli paūtīts metāla žogs, vārti vai arī abi, kuri ir izgatavoti balstoties uz visām klienta vēlmēm un īpašuma īpatnībām, ir labākais sargs pret nelūgtiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi ir pavērsti virzienā, kurš nav ikdienā pārredzams, iesakām pasūtīt arī dzelzs restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes rada asociācijas ar cietumu, bet tas ir ļoti aplami. Mūsdienu risinājumi ļauj restes padarīt par dizaina objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos kā arī rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Dzelzs restes kā arī citi izstrādājumi.

Kalēja darbs joprojām asociējas vai nu ar dizaina rīku veidošanu, vai arī rūpniecības uzņēmumiem, kas ražo dzelzs izstrādājumus celtniecības uzņēmumiem. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kurš savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot ikvienam pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem kā arī nobeigumā ar dzelzs siju ražošanu celtniecības uzņēmumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *