Padomju laiku sekcijas nu kļuvušas par retumu mūsdienu mājokī, tās veiksmīgi pametušas mūsu dzīvokļus un mājas. Ļoti izplatīta parādība mūsdienu mājoklī vai birojā ir to aprīkošana ar individuāli radītām mēbelēm.

Mēbeļu ražošana ir attīstījusies, jaunas un ekonomiskas tehnoloģijas ļauj pielāgot jebkuru mēbeli konkrētās telpas iekārtojumam un izmēriem. Mēbeļu ražotāji un izplatītāji kļuvuši arvien pieejamāki, lai spētu pielāgoties jebkurai gaumei un vajadzībām. Vietējie mēbeļu ražotāji ir tikpat moderni kā slaveni zīmoli, tie iedvesmojas no globāli pārbaudītām vērtībām mēbeļu tirgū. Mēbeles tiek izgatavotas no viegliem materiāliem, kurus kombinē ar videi un veselībai draudzīgiem pārklājumiem.

Virtuve ir katra mājokļa sirds. Tajā tiek gatavotas maltītes, ēstas ģimeniskas brokastis un vakariņas, te tiek uzņemti viesi, kā arī apspriesta politiskā situācija valstī. Lai arī kāda izmēra būtu virtuve, to ir iespējams iekārtot gudri, mājīgi un ērti. Virtuves iekārtas izgatavošana konkrētai platībai atļaus maksimāli izmantot interjera iespējas. Populāras ir iebūvējamās virtuves, kā arī virtuves mēbeles pēc pasūtījuma – tas ļauj iekārtot telpu tā, lai ikdienas rosībai atrastos pietiekami daudz vietas. Lai virtuve būtu mājīga un ērta, tajā ir vērts ieguldīt izdomu. Mēs ļoti daudz laika pavadam virtuvē, un šai telpai jāspēj atspoguļot arī mūsu personību.

Katra rīta rutīnas neatņemama sastāvdaļa ir rosīšanās un knosīšanās pa vannas istabu. Šajā telpā tētis skuj bārdu, mamma žāvē matus, bērni tīra zobus. Visas ģimenes zobu birstes, kosmētika un higiēnas produkti jāsakārto vannas istabas plauktu sistēmās. Pārskatām un sakārtots vannas istabas interjers efektīvi atbalstīs katras ģimenes vajadzības. Veļas kaudzēm, slapjo dvieļu kalniem un salvešu bumbām nav vietas vannas istabā. Lai ģimenisko haosu savaldītu, ir nepieciešams gudri apsvērt vannas istabas interjeru. Mēbeļu ražotāji piedāvā lielisku iespēju izgatavot individuālas vannas istabas mēbeles katras ģimenes vajadzībām.

Katras mājas un dzīvokļa seja ir tieši priekšnams. Pat piegādes kurjers pamana mūsu koridora iekārtojumu, uzturoties pie durvīm vien dažas minūtes. Šī necilā telpa, kurai skrienam cauri, nevis uzturamies, nesaņem pietiekami daudz uzmanības. Šī iemesla dēļ priekšnami nereti atstāj haotisku un nepārdomātu iespaidu. Izvēloties ietilpīgas un ērti lietojamas priekšnama mēbeles, mēs varam radīt patieso iespaidu par mājokli – sakārtotu, tīru un mājīgu.

Ja dzīvojat dzīvoklī, tad ļoti iespējams, ka viesistaba jūsu mājoklī pilda arī citu istabu funkciju. Moderna viesistaba paralēli var būt arī guļamistaba. Ierīkojot telpā iebūvēto skapi, tas graciozi noslēps mantu krātuvi. Viesistabas mēbeles  – dīvāns, atpūtas krēsls –  var pildīt gultas funkciju naktī, atpūtas mēbeles funkciju dienā. Dažāda veida TV iekārtas un mēbeles palīdzēs radīt interjeru, ar kura palīdzību daudzfunkcionālo telpas dabu izmantot maksimāli. Izmantojot dažādas plauktu sistēmas, varam radīt noskaņu telpā – ievietot tajos ziedu vāzes, ierāmētas fotogrāfijas, suvenīrus no ceļojumiem un citus personalizētus priekšmetus. Elegants risinājums telpās ir bīdāmās durvis, tas ir lielisks veids, kā telpai piešķirt gandrīz profesionālu interjeru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *