Senāk bija pietiekami, ka, svinot dzimšanas dienu, būs nopirkta jebkāda tipa torte kā arī kaut kas salds tuvākajā pārtikas veikalā, īsti neiedziļinoties šajā jautājumā. Bet mūsdienu pasaulē, kur patērētājs ir pieradis, ka ir daudzveidīgs piedāvājums, tāda veida prece, kā veikala kūkas jau būs vairāk parastā diena ne svētki.

Tādēļ mūsdienās, gatavojoties jebkādiem svētkiem, cilvēkiem parādās labs jautājums – kur varētu pasūtīt torti svētkiem? Tas ir tik svarīgi, tā kā tortes uz pasūtījumu būs izgatavotas pamatojoties tieši uz klienta vēlmēm kā noformējumā, tā arī pēc garšas. Tā kā konditorejas Rīgā vai arī citā vietā Latvijā jau saskaras ar diezgan lielu konkurenci, tām būtu jāpapildina to pakalpojumu daudzveidība, šī iemesla dēļ daudzas uzsāk arī piedāvāt tādus pakalpojumus kā galdu klāšana izbraukumā. Skaidrs, ka tieši banketu ēdienkarte iekļauj ne vienīgi kūciņas un tortes, bet, protams, arī uzkodas banketam un karstos ēdienus, tāpēc šīs konditorejas paliek ievērojami pieprasītas.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Banketu organizēšanas sīkumi

Ir nolemts, ka pasākumiem jābūt organizētiem profesionāli un garšīgi? Tad ir nepieciešami izbraukuma banketi, ko parasti var nodrošināt pat Jūsu iemīļota konditoreja. Ir jāatrod tā konditoreja, kuru pakalpojumu klāstā ir ne tikai pats ēdiens, bet, protams, arī galdu klāšana izbraukumā, un tad japasūta bankets. Bez šaubām, ir japārskata pati banketu ēdienkarte, protams, ka arī konditoreja piedāvās Jums dažādus variantus, taču Jums pašiem jāizlemj, ko tad viesi ēdīs. Protams, vislabāk, kad uz vietas var arī pasūtīt torti, ne vien uzkodas banketam un siltos ēdienus. Un pēdējais – nepieciešams ļoti pārdomāti pieiet pie galdu klāšana cenas apspriešanas, tā kā aktuāli, lai izmaksas nebūtu lielas, bet kvalitāte augstā līmenī.

Tortes pēc pasūtījuma vai īstās konditorejas izvēle

Konditorejas Rīgā un Latvijā papildina savu piedāvājumu ar daudzām jaunām tortēm un citiem saldumiem, kas tad pārvēršas tieši par mākslas darbiem, tas attiecas arī uz cita veida konditorejas izstrādājumiem. Parasti mēģinot sameklēt tortes pēc pasūtījuma, klientu uzpērk bilde, nevis cenas adekvātums vai iespējams negatīvas atsauksmes. Tādēļ, lai svētki ilgi būtu saistīts ar labām atmiņām un garšīgu ēdienu, būtu jāpiedomā, kur lai sūtīt karstos ēdienus vai arī uzkodas banketam, kā arī, kur pasūtīt torti. Visu laiku pievērsiet vērību kāda veida atsauksmes ir konditorejai. Apskatieties konditorejas Rīgā vai citur Latvijā interneta vietni, lapai jābūt pārdomātai un labi izstrādātai. Kā papildus priekšrocība ir pakalpojumu klāsts, jau ir patīkami, ja laba konditoreja var piedāvāt ne tikai tortes uz pasūtījumu, bet gan tādu pakalpojumu, piemēram, kā galdu klāšana izbraukumā. Šajā gadījumā galvenais, lai pati galdu klāšana cenas ziņā būtu tikpat laba kā banketu edienkarte un galda servēšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *