Patlaban var teikt katrā lapā varētu uziet informāciju par to, kam šodien vārda diena. Tā informācija ir arī online veikalos, kur var atrast – šodien vārda dienas. Viennozīmīgi tas ir tāpēc, ka mums ir un būs svarīga tāda tipa lieta piemēram, kā vārda dienas.

Taču vēl ērtāk ir tas, ka ir sastopamas mājas lapas, kur tad pieejams ne vienīgi vārda dienas kalendārs, taču arī, kā piemēram, vairāki apsveikuma pantiņi un novēlējumi un uzzināt vairāk par dažādām dāvanu idejām. Tādējādi viss ir sastopams vienā vietā, kā arī ir pieejama aizrautīga lasāmviela, vai reizēm pat ir iespējams sūtīt gatavas tematiskas dāvanas.

Apsveikumi kolēģei? Kā atrast atbilstošu pantiņu?

Bez šaubām tas, kad tematiskajās vietnēs visi apsveikumi tiek sadalīti pēc noteiktiem svētkiem vai arī pēc personas, ir tiešām labi. Tādā veidā mēs varam īpaši nepārlasīt tekstu, tā kā varam būt droši, ka jau šie apsveikuma pantiņi ir paredzēti, piemēram, vadītājam un tie būs bez jebkādiem zemtekstiem. Vai, piemēram, tie apsveikuma pantiņi, kas paredzēti jaunā gada svinībām, tiešām neietvers neko saistītu, piemēram, ar Līgo svētkiem. Bez tam, ir viegli meklēt kategorijās, kā piemēram, pantiņi draugam dzimšanas dienā. Vai arī vārda dienas apsveikumi sievai. Šeit ir viss saprotams un skaidrs.

Kurā vietā sameklēt vārda dienas vēlējumus?

Bez šaubām, mūsdienās jau ir diezgan daudz tādu mājas lapu, kur tiek nodroš‌ināts ne vien vārda dienu kalendārs, taču arī dažādi apsveikumi, novēlējumi vai pat dāvanas. Bet nav ērti ikreiz mēģināt sameklēt jaunu lapu, kurā varētu atrast vislabākos apsveikumus vai dāvanu idejas, labi, kad ir saglabāta konkrēta vietne, kur ir ērti atrodami Jums nepieciešamie apsveikuma pantiņi kā arī, kur arī var uzreiz zināt, ka šodien vārda dienu svin Jūsu draugs, ko vajag ātrāk apsveikt. Tāpēc ir samērā ērti, ka tādai mājas lapai jau ir vārda dienas kalendārs un bez šaubām ir labi, ja šis rīks tiek uzlabots, līdz tiek izveidots pilns latviešu svētku kalendārs, jo var tādā veidā zināt, kāda diena ir brīvdiena. Pie tam parocīgi, kad tāda mājas lapa sniedz dažādas dāvanu idejas. Tāpēc protams vislabāk izmantot parocīgu kā arī funkcionālu vietni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *