Fizioloģiski daba ir iedalījusi, ka ik vienai dzīvai būtnei ir nepieciešams laiks savu “bateriju” uzlādei un parasti tas notiek miegā, guļus stāvoklī. Ņemot vērā to, ka šis laiks tiek pavadīts gultā, ir svarīgi izvēlēties ne tikai lielisku mēbeli, bet arī matraci, kas, patiesībā ir pats svarīgākais visā procesā. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā.

Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī. Ja konstanti jūtamies noguruši pat pēc daudzām miega stundām un visādi citādi gulta vairs nešķiet tik vilinoša kā agrāk, ir skaidrs, ka jāmaina matracis. Nevajag bīties no matraču cenām, jo sev piemērotu atradīs ik viens, turklāt, nevajag aizmirst, ka tā ir lieta, kas tiek izmantota daudzu gadu garumā katru dienu!

KĀ SAPRAST KĀDS MATRAČA VEIDS MAN IR PIEMĒROTS?
Nemaz ne tik senā pagātnē mūsu gultās bija viena veida matrači, kas tika veidoti no porolona un atsperēm. Porolons tika izgulēts, atsperes sāka lūzt un rūsēt un pēcāk arī lauzties ārā no virsējā auduma. Tie kļuva neērti un pat veselībai bīstami. Mūsdienās bērnu matrači tiek veidoti no memory foam putām, bambusa un lateksa šķiedrām un atsperu kabatiņām. Mūsdienās ir svarīgi, lai matrači ir ergonomiski un ortopēdiski. Pieejami arī matrači bez atsperēm un ar dažāda veida citu fantastiski ērtu sastāva kombinācijām. Katram matracim ir mīksts un patīkams noņemams, mazgājams pārvalks, kas maksimāli atvieglo matrača kopšanu.

NO KĀDIEM MATERĀLIEM RAŽO MATRAČUS?
Katram no mums, pērkot matraci, ir savas prasības tam, ko no tā vēlamies sagaidīt – citi vēlas cietāku, citi mīkstāku, citiem ir vēl kādas vēlmes un rezultātā nereti nopērkam to, kas it kā der un neder reizē. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan bērniem, gan pieaugušajiem. Kas var būt labāks par kvalitatīvu un mūsdienīgu Latvijā ražotu preci. Kas var būt vēl labāks? Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *