Pateicoties iespējai pieteikties internetā, kredīts mūsdienās var tikt saņemts pat neizejot no mājām. Tas ir ļoti parocīgi šodienas pasaulē. Kā arī, kredīti internetā sniedz iespēju netērēt laiku kā arī naudu ceļā uz finanšu iestādes filiāli kā arī gadīšanu rindās, kā tas parasti ir bankās. Kā var tikt dabūti kredīti internetā, kas jāņem vērā, izvēloties aizdevumu, un cik tad droši ir sūtīt savus datus šādām nebanku kredītiestādēm?

Labāk ir saprast atbildes uz visiem šiem jautājumiem jau pašā sākumā, lai bez bailēm lietot kredītus tiešsaistē. Centīsimies noskaidrot to tālāk.

Vairāk informācijas skatīt šeit!

Aizdevums internetā – plusi un mīnusi

Runājot par priekšrocībām un arī trūkumiem, ko tad sms kredīti vai arī citi aizdevumi online sevī slēpj, vispirms jāpievēršas tieši mīnusiem. Šeit galvenās briesmas rodas aizņēmēja neuzmanības dēļ. Parasti tiek paņemts aizdevums, bet nemaz nav izlasīti paša līguma noteikumi. Parasti, protams, lai piesaistītu klientus, var tikt uzrādīts min procentuālais daudzums. Izpētot nosacījumus, procents ir daudz augstāks. Vēl viena problēma ir par personīgās info nodošanu krāpniekiem. Pasargāt sevi no tā jau ir vienkārši. Aizdevums online jāformē vienīgi pie uzticamām kreditēšanas iestādēm.
Plusi:
Iespēja piedalīties akcijās un sezonas piedāvājumos;
anketas izskatīšanas ātrums un kredīta saņemšana uz kontu;
spēja izvēlēties aizdevumu bez papildus daudziem dokumentiem vai ar tādu kredītvēsturi, kas bankas neapmierinātu;
nav arī nepieciešams apmeklēt bankas ofisu.
Saņemot karti ar kredītlimitu, eksistē iespēja saņemt pazeminātu % likmi un ilgāku atmaksas periodu. Dažas bankas var piedāvāt jauniem klientiem nenākt atvērt kontu un parakstīt visus dokumentus. Kurjers piegādās Jums visus dokumentus uz mājām un Jūs saņemsiet naudu.
Saprotams, ka kredīts online ir daudzsološa joma, kas ļauj iegūt patīkamus nosacījumus. Lai pasargātu sevi, tomēr ir rūpīgi jāizlasa visi tie dokumenti, un pirms izvēlēties kredītiestādi, iepazīstieties ar klientu atsauksmēm. Pārdomājiet ne vien procentu likmi, bet, protams, arī kopējo summu, ko nāksies pārmaksāt, tā parasti ietver komisijas maksu vai arī citus pakalpojumus.

Ar ko tad SMS kredīts atšķiras tieši no cita veida kredītiem?

SMS kredīts ir īsa termiņa mikrokredīts, ko aizņēmējs ir saņēmis, lietojot mobilo īsziņu, kas atnāk uz mobilo tālruni. Izmantojot šo aizdevuma tipu, klients veic vienkāršotu pieteikuma izskatīšanas procedūru. Parasti aizņemas no 100-1000 eiro. Nenoliedzami, šajā variantā aizdevums jau ir ievērojami dārgāks kredītņēmejam, tāpēc šis veids būs piemērots tikai negaidīta naudas trūkuma variantā, un kad parādās vajadzība tos ātri papildināt. Tomēr, ņemot vērā to, ka sms kredīts jau ir viegli pieejams, tam diemžēl ir ievērojams krāpšanas drauds, tādēļ nesniedziet informāciju par sevi vai jebkādu bankas informāciju citiem. Ņemiet kredītu atbildīgi, izvērtējot savu spēju maksāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *