Lielās pilsētās arī agrāk bija pieprasīts pasūtīt ēdienu, nemaz nerunājot par tāda veida pakalpojumu kā izbraukuma banketi. Standartā visi biznesmeņi pasākumus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai viesu mājās, savukārt visa galda klāšana un uzkodas banketam bija pasūtītas pārbaudītā vietā.

Un torte npo vietējā veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau laiku atpakaļ turīgi klienti priekšroku deva tāda veida lietai piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Tā kā viss apkārt attīstās kā arī pilnveidojas, izveidojās vairākas konditorejas Rīgā un citur Latvijas teritorijā, kas piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī ir nodošināta galda klāšana, kur klients vēlas. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik ļoti dārgs pasūtījums. Un vēl atrodot savu konditoreju, klientam vairāk nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Vēlaties pasūtīt torti? Pamata lietas, kurām jāvērš uzmanība

Pirms pasūtīt torti ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir paredzēta, jo, protams, konditoreja priekš Jums var sagatavot jebko. Tomēr jāsaprot, kad uz jebkuriem svētkiem nav nepieciešama kāzu torte un otrādi. Tagad tortes pēc pasūtījuma pastāv ļoti dažādas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Labs risinājums jau ir iespēja pasūtīt torti, kas izgatavota no kūciņām, šajā gadījumā nemaz nav jāgriež torte, un šis variants varētu būt izdevīgāk nekā, piemēram, pasūtīt lielu. Mēs jau visi zinam, kad konditorejas izstrādājumi varētu būt ar ļoti atšķirīgiem pildījumiem. Parasts pildījums jau ir visbiežākā izvēle, laikā kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šinī gadījumā standartā biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis variants būs izdevīgākais. Taču kas to lai zin, varbūt dot priekšroku, kam interesantam un tad pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai varbūt siera kūku ar maskarpone krēmu? Ka arī nevar aizmirst par noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Galdu klāšana izbraukumā , tā ir iespēja rīkot pasākumu jebkur

Tagad banketi parasti ir diezgan ierasta lieta. Un dažādas konditorejas Rīgā vai arī citur mūsu valstī var piedāvāt kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt cilvēkiem, brīdī, kad tiks apspriesta banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte un produktu uzskaite notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Savukārt karstās uzkodas varētu būt līdz 100 gramiem uz viesi, taja pat laikā salāti būs līdz 250g uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kurš tiks apvienots kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200 gramiem, taču konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 g. Šādi sanāk līdz 1,5 kg uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *