Lielai daļai no mums skrituļslidas asociējas ar jauku laika kavēšanas veidu, kas turklāt ļauj uztrenēt sportisku fizisko formu. Taču zināms arī, ka skrituļslidas jau tiek daudz izmantotas arī dažādos sporta veidos kā arī tām pastāv diezgan daudz variantu.

Eksistē ne tikai skrituļslidas bērniem, bet tajā pat brīdī eksistē arī atsevišķa pieaugušo kategorija. Bez tam vel var iedalīt sporta un izklaides skrituļslidas. Taču, ja esat cilvēks, kas tikai vēlas izbaudīt sportisku braukšanu izklaides nolūkā, labākais variants būs nopirkt droša zīmola produktu, piemēram, rollerblade skrituļslidas internetā, kuras pastāv gan jaunbraucējiem, kā arī ekspertiem.

Skrienošās vai arī fitnesa, kuras skrituļslidas jau ir labākās?

Skrituļslidas iespējams sagrupēt vairākās galvenajās grupās. Kā piemēram, skrituļslidas vīriešiem un sievietēm un bērnu skrituļslidas. Šīs grupas, savukārt, visbiežāk būs iedalītas vēl apakšgrupās, kas paredzētas dažādiem braukšanas stiliem: fitnesa, triku, neceļu braucošās kā arī krosa sacensības. Ikvienai grupai jau ir domātas savas skrituļslidas. Fitnesa skrituļslidas sievietēm, būtu līdzīgas skriešanas skrituļslidām. Piemērotas braukšanai pa gludu ceļu un ērtas lietošanā. Triku skrituļslidas ir diezgan sarežģītas pēc to konstrukcijas un ar tām var braukt gan parkā, tā arī pilsētā, kā arī ar tām var izturēt milzīgas slodzes. Cietas botas un arī mazi riteņi sniedz iespēju veikt dažādus trikus. Ir arī tā sauktās bezceļa skrituļslidas, kas jau ir atsevišķs veids, kas tika izveidots, lai būtu iespējams braukt gandrīz pa jebkuru ceļu. Tas ir to riteņu dēļ, kas ražoti nevis no poliuretāna, bet no gumijas, un ir piepumpēti ar gaisu. Kā redzams tās ir ļoti dažādas bet,, ir ļoti labi, kad ražotājs piedāvā slidas dažādiem mērķiem, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas, kur tiek piedāvāti ļoti dažādi veidi.

Pamata priekšnoteikumi, kad tiek izvēlētas skrituļslidas

Pirms tiek apmeklēts skrituļslidu veikals, izlemiet, ar kādu sporta veidu Jūs nodarbosieties. Bet veikalā uzmanību pievērsiet izgatavotājam. Daudzi zināmi zīmoli jau ir palielinājuši savas cenas, nenoliedzami, tikai uz kvalitatīvu produkciju. Te derētu vērst uzmanību pārbaudītiem ražotājiem, piem., rollerblade skrituļslidas ir lieliska izvēle, kur iespējams sameklēt kā skrituļslidas bērniem, gan daudzas skrituļslidas vīriešiem vai sievietēm par atbilstošam cenām. Ja tikai vēl mācaties braukt, tad, kad tiek meklēts skrituļslidas, labāk ir savu izvēli apstādināt uz universālajām slidām. Pēc tam jau var pirkt jau specializētas skrituļslidas, piemēram, skrienošās. Vienalga, labi, kad skrituļslidu veikals piedāvā cilvēkiem arī profesionālas konsultācijas, kas palīdzēs veikt atbilstošu izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *